Motorola Moto G, mellomtoner-smarttelefonen til 179 euro

Motorolaprodusenten kjøpt av Google, presenterer offisielt Moto G, en mellomtone smarttelefon til en meget konkurransedyktig pris.

Med en design som ligner på Moto X og vekt på 143 gram, kan vi finne den i forskjellige farger takket være dens utskiftbare foringsrør (blå, flis, rød, gul, lilla, hvit og svart).

Ved å legge inn de tekniske spesifikasjonene til Moto G finner vi en 4,5 tommers TFT LCD-skjerm med 720p oppløsning. Potensielt kommer med en Qualcomm Snapdragon 400 firekjernede 1,2 GHz, ledsaget av 1 GB RAM. I lagring har den to versjoner, en av 8 GB og ytterligere 16 GB uten mulighet for utvidelse.

Bilde - Motorola Moto G, mellomtelefonen til 179 euro

Når det gjelder tilkobling, har den det HSPA + (3G), WiFi 802.11b / g / n, Bluetooth og GPS-mottaker. Den har et 2.070 mAh batteri, som ikke er avtakbart. Den har også to kameraer, bak 5Mpx og 1.3Mpx foran.

Moto G kommer med Android 4.3, men veldig snart vil den bli oppdatert til den siste Android 4.4 KitKat. I dette tilfellet kommer Android med få Motorola-tilpasninger, så mange vil savne noen interessante funksjoner i selskapet.

Motorola Moto G, pris og tilgjengelighet

Han Moto G Den vil være tilgjengelig 1. desember i de fleste land i Latin-Amerika, Europa og Canada. Prisen er 179 euro for 8 GB kapasitetsmodell. Det vil også være tilgjengelig med operatører som Movistar, Orange og Yoigo.