Uncategorized

Motorola Moto G, nå med 4G-tilkobling

Bare noen måneder etter lanseringen Motorola Moto G det ble den mest solgte smarttelefonen i Motorolas historie. De utrolige egenskapene og konkurransedyktige prisene har gjort det Motorola Moto G en av Motorolas største suksesser i sin lange historie.

Motorola Moto G 4 GMotorola Moto G 4G

Motorola Moto G 4G funksjoner

Nå går Moto G et skritt videre og når det spanske markedet i en forbedret versjon: Motorola Moto G 4G, som vil gjøre den raskeste forbindelsen på markedet tilgjengelig for alle brukere. Takket være 4G-tilkoblingen med denne nye enheten vil du kunne glede deg over utrolig fart og de beste opplevelsene ved å streame videoer, laste ned innhold og koble til familie og venner.

Også Motorola Moto G 4G Den har en 4,5-tommers ripebestandig HD-skjerm. Med 329 dpi er dette smarttelefonen med den høyeste bildekvaliteten i sin klasse. I likhet med den originale Motorola Moto G er denne nye 4G-versjonen designet slik at du kan gjøre alt du vil med smarttelefonen, men nå med høyeste hastighet mulig. Takk til prosessoren Qualcomm Snapdrago 400 Du kan endre fra en oppgave til en annen uten å bremse og uten frykt for å gå tom for batteri fordi Motorola Moto G 4G Bruk batteriet på en intelligent måte slik at du kan glede deg over den fantastiske hastigheten på denne terminalen gjennom dagen.

Alt dette tar maksimal vare på stilen. Moto te G 4G tilbyr også utskiftbare deksler, Motorola Shells, som lar deg tilpasse den til din stil. Med over 40 kombinasjoner av farger og design, kan du velge den som passer best for din smak og livsstil.

Motorola Moto G 4G pris og tilgjengelighet

Motorola Moto G 4 G vil være tilgjengelig i Spania fra 1. juli til en pris av € 199 i sin gratisversjon, og kan også kjøpes gjennom de viktigste mobiltelefonselskapene.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK