Motorola Moto G tilgjengelig gratis på Amazon Spania for 175 euro

Selv om vi i bloggen vår beskriver Motorola Moto G som en av de beste smarttelefonene for denne julen, i tilfelle tilgjengeligheten av Moto G i Spania Vi hadde ikke for mye hell for forbrukerne, siden det i prinsippet bare vil bli solgt i forbindelse med kontrakter med Movistar. Men ting har endret seg fordi vi i dag har det tilgjengelig i Amazon Spain-katalogen.

Og jeg ble overrasket da jeg så at lavkostterminal som jeg minner om at Google lagerSiden Motorola har vært eid i flere måneder av søkemotorgiganten og nå også en av de mest fremtredende konkurrentene i verden, kunne nettbrett og telefoner kjøpes i Spania helt gratis.

I dette tilfellet er selvfølgelig alt som glitrer ikke gull, og det ser ut til at Amazon Spania du har ikke tatt regnskapet riktig med hensyn til Motorola Moto G, Siden i dette tilfellet har vi at når det gjelder 16 GB-modellen, den kun er tilgjengelig i forhåndssalg, og den billigste modellen, vil 8 GB internlagring ikke være til salgs i Spania før 26. desember.

Uansett, hvis du nøyer deg med det faktum at i stedet for julenissen er det kongene som ta med Motorola Moto G i gave Jeg tror prisen vil være verdt det, siden vi viser til 175 euro for basismodellen, og 199 euro for modellen med det største minnet. En skikkelig god handel!

Mer info | Amazon