Motorola Moto G, vi tester batteriet

Motorola Moto G

Han Motorola Moto G Det kom til å revolusjonere smarttelefonmarkedet og tilby gode funksjoner til rimelige priser. Og det er at med en pris som er omtrent halvparten av hva terminalene i konkurransen av samme serie koster, er Moto G i stand til å prestere det samme eller enda bedre i nesten alle aspekter der vi kan måle kvaliteten på en smarttelefon.

Alt dette ville imidlertid ikke være til stor nytte hvis hovedpersonen vår ikke hadde kapasitet til å gi oss tilstrekkelig autonomi til å fungere i en hel dag. I dag skal vi svare på spørsmålet, hvordan oppfører Moto G-batteriet seg?

Han Moto G har bestått en serie tester for å bestemme levetiden til hver batteris ladesyklus på 2070 mAh, disse testene har bestemt at vi kunne bruke Moto G til 5 timer 51 minutter uten å stoppe et eneste øyeblikk. Men på en vanlig dag er telefonene våre inaktive i lang tid.

Med disse dataene som er innhentet, kan vi forsikre at en av dagene når vi bruker telefonen mest, vil den kunne tåle uten for mange problemer. Selv om vi bruker mer moderat bruk, kan det ta opptil 24 timer mellom hver ladesyklus.

Nok et poeng til fordel for denne eksepsjonelle terminalen som også har slått sine rivaler i markedet, siden HTC ONE Mini varte i 5 timer og 41 minutter, mens Samsung Galaxy S4 Mini gjorde det i 5 timer og 1 minutt.