Motorola Moto G vs bq Aquaris 5 HD i video

Motorola Moto G vs bq Aquaris 5 HD i video, en interessant sammenligning mellom to av de mest populære terminalene for øyeblikket som du absolutt ikke kan gå glipp av. Vi etterlater deg med alle detaljene nedenfor.

Motorola Moto G vs bq Aquaris 5 HD i video

Motorola Moto G vs bq Aquaris 5 HD i video

Som vi alltid forteller deg, elsker vi å dele sammenligningene med deg, som etter vår mening virker ganske interessante. Og er at denne fantastiske listen ikke kunne gå glipp av denne fantastiske komparative videoen som gutta fra Andro4all har utarbeidet der Motorola Moto G og bq Aquaris 5 HD bringes til ringen.

En sammenligning uten tvil veldig, veldig nær. Jeg er sikker på at mange av dere fortsatt lurer på om du vil få den nye Motorola Moto G eller bq Aquaris 5 HD. Og det er at begge terminalene tilbyr oss spesifikasjoner for et helt høyt sortiment til en veldig veldig, veldig konkurransedyktig pris.

Og det er nødvendig å huske det bq Aquaris 5 HD er priset for sin gratisversjon med 16 GB minne for 199 euro mens Motorola Moto G koster hele 199 euro også for sin versjon utstyrt med totalt 16 GB internt minne.

Vi gjentar, to terminaler egentlig veldig, veldig veldig jevn med hverandre. Et av de to alternativene du velger vil være riktig med sikkerhet. Men for de mest ubesluttsomme, nedenfor lar jeg deg med dette fantastisk videosammenligning og på spansk for å gjøre det lettere for deg å velge det ene eller det andre.

¿Du har allerede noe mer tydelig? ¿Motorola Moto G eller bq Aquaris 5 HD?