Motorola Moto X bekreftede funksjoner

For bare en dag siden snakket vi om Motorola Moto X som telefonen som ifølge Motorola ville ha muligheten til å bli tilpasset av oss selv, vel, en historie på ABC Nyheter bekrefter det. I denne nyheten uttales det at telefonen vil tillate brukere å fullstendig personalisere utseendet til enheten, og kunne velge mellom et stort utvalg av farger og graveringer.

Motorola Moto X

I tillegg forklarer de også at for å tilpasse telefonen vår, må vi be om det flere dager før datoen vi trenger å ha den, siden når bestillingen er utført vil det ta noen dager å tilpasse den. Gjennom en webside kan kjøpere velge mellom en stor fargepalett som også kan blandes, det vil si at vi for eksempel kan sette en farge på baksiden og en annen på forsiden.

Selvfølgelig vil telefonen også ha en spesiell standardversjon for butikker, i tilfelle tilpasning av den ikke interesserer oss så mye, i virkeligheten det vi liker er mobilen og vi kan ikke vente.

En annen ting som vi kan “endre” er interiøret, selv om de interne funksjonene som prosessoren eller RAM vil være den samme for alle, hvis det er alternativet som vi kan velge mellom flere lagringsalternativer.

Bortsett fra dette er det også flere rykter om dette Moto x, en annen som tiltrekker seg mye oppmerksomhet og vil være en hyggelig overraskelse å bekrefte, er det Motorola Det kommer til å inkludere noen sensorer som vil tillate oss å slå på kameraet, for eksempel med det enkle ekkoet å knippe fingrene, i tillegg til flere stemmefunksjoner. Som ryktet er telefonen smart nok til å vite når vi tar den til å brukes, og den vil automatisk aktivere funksjonene som vi kommer til å trenge.

Som vi ser litt etter litt, bekrefter vi om denne Moto X, og sannheten er at den gir noe å snakke om. Vi må vente litt på å bekrefte den påståtte “etterretningen” som ryktes på nettet og teste om alt de forteller oss er sant.