Motorola Moto X går i salg i dag etter svikt i Cyber ​​Monday

Kanskje er smarttelefonens verden noe ganske enkelt for de som har vært i denne tiden. Men hver gang noen nye, eller noen som alltid er ute etter å innovere i måten å selge på, ender opp med et stort problem, og vanligvis på tidspunktet for lanseringen. Det skjedde med Google med sin første Nexus-saga på Google Play, og nå skjer det samme Motorola.

Eller rettere sagt, Motorola, nå en del av Google-aksjeselskapet, skjedde noe veldig lignende med lanseringen av dets Motorola Moto G terminal I nettet. Dermed sammenfaller det mandag nøyaktig med Cyber ​​mandag, ville selskapet slippe det til markedet, spesielt det amerikanske, og nesten som i historien ville alle være glade. Men du vet allerede at historier er det, historier.

Og dagen for markedslanseringen i Motorola Moto G nettbutikk alt gikk galt. Etterspørselen var så høy at serveren ikke støttet besøk, siden falt eller svarte ikke til tider, og ingen av de som prøvde å reservere en terminal for å være blant de første som fikk den, kunne glede seg over den. Så nå er det på tide å avhjelpe forseelsen, og Motorola advarer om at det fra i dag kan nås normalt og at alle ordrer blir behandlet. Noe som bedre sent enn aldri …

Mer info | Motorola-blogg