Motorola Moto X gjennomgått etter en måneds bruk

Motorola Moto X gjennomgått etter en måneds bruk

Motorola Moto X ble utgitt for måneder siden i USA, og nylig kan vi glede oss over den i Europa. Motorola Moto X kommer til å okkupere en litt merkelig nisje fordi den er en terminal som ikke tilbyr toppfunksjoner når det gjelder maskinvare, men selvfølgelig brukeropplevelsen som tilbys av Motorola Moto X Det er på nivået med den toppen av serien.

Siden det kom på markedet, har vi på planatared tilbudt deg en serie artikler som oppsummerer dens egenskaper, priser, sammenligninger, osv. … Alt dette håper vi har tjent til å gi deg en ide om hva Motorola Moto X tilbyr oss og hva vi kan forvente av. I dag, og utnyttet det faktum at terminalen har vært i det amerikanske markedet i lang tid, gir vi deg en analyse av opplevelsen av bruk som tilbys av Motorola Moto X i en måned med full bruk.

Videoen begynner med korte anmeldelser av Motorola Moto X som fremhever de mest interessante egenskapene ved det som det produseres på nordamerikansk jord. I tillegg til dette blir han kreditert gjenoppblomstring av et selskap som Motorola som har vært i doldrums i lang tid. En av tingene som blir kritisert Motorola Moto X fra selve videoen er at Motorola har hatt noen problemer med temaet personalisering, et faktum som er tydelig påviselig når man ser at treforingsrommene nylig har kommet på markedet.

Videoen vil vise oss hvordan Motorola Moto X i daglig bruk, da det møter daglige vanskeligheter, og støtter for eksempel alle slags fall og slag. I tillegg til dette vil de vise oss ytelsen til Motorola Moto X med Google Nå eller Aktiv skjerm.

De viktigste tvilene som henger over Motorola Moto X og derfor på sin bror Motorola Moto G, fra kjøpet av Motorola av Lenovo. Vil de fortsette å tilby støtte som ligner det Google skulle gi? og nå med fokus på videoen har du en Motorola Moto X? Hva synes du om ytelsen? Har vi rett i videoen som vi har med deg i dag? Hvis du ikke eier en Motorola Moto XEr det en modell du tar hensyn til når du kjøper en smarttelefon?