Motorola planlegger å lansere $ 50-smarttelefon etter Moto G-suksess

Selv om noen selskaper slipper fullstendig unna den lave kostnadsmodellen for smarttelefoner, som tilfellet er med Apple, som har benektet ved flere anledninger, og deretter benektet ryktene om iPhone 5c som en billig telefon med presentasjonen, er det andre som tror at denne måten å selge på Det er den som den beste markedsstrategien kan gi deg. Og nettopp virker det som Motorola, etter suksessen til Moto G tenk på en veldig billig smarttelefon.

Nyheten om at Motorola planlegger å lansere en $ 50 smarttelefon Etter Moto Gs suksess er det ikke et rykte, og heller ikke en lekkasje, men det kommer fra hånden til en offisiell kilde. Administrerende direktør, Dennis Woodside, Som ble intervjuet om selskapet og fremtidig utvikling peker nettopp på en utvikling som ville utgjøre en fullverdig smarttelefon, men med en virkelig billig pris i markedet.

For å rettferdiggjøre en slik utvikling har selvfølgelig CEO i Motorola ikke nølt med å markere suksessen de oppnår med Moto G, som selges nesten som smultringer. Og den har også pekt på lanseringen i Europa av toppserien, Motorola Moto X som lander med veldig gode forventninger.

Jeg tror absolutt at Motorolas strategi med en $ 50 smarttelefon kan være på god vei For selv om vi alltid snakker om high-end terminaler som de beste, er ikke alle villige til å betale det de er verdt, og beviset på dette er helt klart den gode mottakelsen av Moto G, som med sine begrensninger har erobret oss alle.

Mer info | PhoneArena