Motorola X + 1 lekket: kjenner spesifikasjonene dine

Det er lenge siden Motorola Moto X + 1 er en av de mest etterlengtede smarttelefonene, og forventer at denne mobilen high-end Overgår selv det gode resultatet av de nyeste enhetene utgitt av Motorola.

Bilde - Motorola X + 1 lekket: kjenner spesifikasjonene

Det er ingen utgivelsesdato og Motorola har knapt snakket om mobile spesifikasjoner, men et brasiliansk nettsted har filtrert ut. Dataene er ikke lenger på nettet, men når noe kommer fram kan de ikke lenger stoppes.

5,2 tommer, 32 GB og 12 megapiksler kamera

At han skulle ha en stor skjerm var allerede våget. Nå vet vi at X + 1 vil ha det 5,2 tommer 1080p og det vil fungere med en prosessor Snapdragon 800 (Av en eller annen grunn har de ikke valgt 801).

Smarttelefonen vil ha 32 GB internt minne, utvidbar opp til 128 GB via SD-kort. Mobilen er vanntett 2 GB RAM og et 2 900 mAh batteri.

Kameraene er opp til resten av enheten. X + 1 vil ha en 12 megapiksler bakkamera og et 5MP foran kamera. Og alt dette, med Android 4.4.4 fabrikk, selv om det vil være en av de første enhetene som ble oppdatert til Android L.

Moto 360

Det blir også kommentert (dette er allerede noe mer offisielt, ikke som forrige informasjon), at Motorola X + 1 kunne komme ved siden av Moto 360, Motorola smartklokke med utgivelsesdato for i sommer. Uten tvil vil det være en perfekt kombinasjon for de som leter etter et avansert mobilt utstyr.