Motorola X Phone er blitt avvist av Google ifølge en analytiker

Motorola X Phone er avvist av Google ifølge en prestisjetung analytiker innen sektoren. Tilsynelatende har søkemotoren forlatt prosjektet på grunn av forventninger som ikke ble oppfylt i det.

Motorola X-telefon “forlatt” av Google

Google forlater Motorola X-telefonen på grunn av mangel på “innovasjon”

Motorola X-telefonen har vært en annen av terminalene som har rørt mest rundt hele nettverket de siste ukene. Og er at etter at søkemotoren kjøpte Motorola, har det vært mange forventninger til denne nye terminalen.

Men etter flere måneder med utvikling ser det ut til at Google vil slutte å jobbe mer med denne Motorola X-telefonen. I følge den samme rapporten er grunnen til at Google beveger seg bort fra prosjektet angivelig det faktum at de ikke kunne nå det innovasjonsnivået som var forventet fra begynnelsen.

Dette betyr imidlertid slett ikke at telefonen kommer til å forsvinne helt. Forventet fortsatt denne Motorola X Phone lanseres i år, selv om terminalen med dette sannsynligvis vil tilby mindre integrasjon med Google.

Den som hevder slik oppgivelse er Sun Chang Xu. Kanskje dette ikke er et navn som er godt kjent for leserne våre, men det er verdt å si at han er en prestisjetung analytiker som er veldig populær i Kina med mer enn 18 års erfaring lastet på ryggen og mer enn en million følgere i en av hans blogger.

Dette gir en viss grad av sannhet til Googles “forlatelse” av Motorola X Phone, men som alltid skjer i denne typen saker, kan informasjonen godt gjennomgå alle slags variasjoner i løpet av de neste dagene.

Herfra, fra Planetared, vil vi holde deg informert til enhver tid om detaljer eller nyheter som påvirker noen måte utseende eller utgivelsesdato for denne Motorola X-telefonen.