Motorola X Phone kunne ha en lillebror

Motorola X Phone kunne ha en lillebror basert på de siste lekkasjene av et bilde fra en populær ytelsestest. I går informerte vi deg om at Google hadde “forlatt” terminalprosjektet for ikke å oppfylle forventningene fra et øyeblikk.

Motorola X Phone kunne ha en lillebror

Motorola X Phone kunne ha en lillebror

Tilsynelatende ville Motorola X Phone ha to versjoner klare, en av dem den “reduserte” versjonen av hovedmodellen. Denne nye versjonen vil bli identifisert under navnet Motorola X Phone M og ville ha noe lavere spesifikasjoner og lavere pris.

Når det gjelder den “store” versjonen av den Motorola X Phone forventes å komme med et utrolig 4,8-tommers panel kunne vise oss en HD-oppløsning. På innsiden, vil ligge en kraftig firkjerneprosessor som også ville være ledsaget av 2 GB RAM.

For operativsystemet ditt, dette Motorola X Phone vil komme kjørende under Android 4.2.2. Utvilsomt en terminal, som ifølge spekulasjoner peker på veldig gode måter å bli en av de mest solgte terminalene i år 2013. Det er klart at dette vil avhenge mye av prisen, som det ryktes å ikke overstige 300 euro. med skatter som allerede er inkludert for gratisversjonen.

I tillegg har det også vært snakk om inkludering av nye funksjoner for gestekontroll og andre kostheter.

Få timer er igjen til den etterlengtede Google I / O endelig begynner. Det er der vi endelig vil vite offisielt og definitivt hva Google har i vente for oss i 2013.

Ikke glem å besøke Planetared for å være klar over enhver hendelse som oppstår i denne Google I / O eller som er relatert til Motorola X Phone.