Motorola X Phone viser oss dens egenskaper

Motorola X Phone viser oss dens mulige egenskaper i en ny test. Og det er slik som mange av dere vil vite de siste dagene har blitt plaget av alle slags rykter og spekulasjoner relatert til denne Motorola X-telefonen. I dag ønsker vi å vise deg hva som kan være de viktigste spesifikasjonene for terminalen.

Motorola X Phone-funksjoner

Motorola X Phone viser oss dens mulige egenskaper

Mot slutten av fjoråret 2012 fikk vi vite at Google og Motorola jobbet med en ny terminal som skulle presenteres i 2013. Senere ble det rapportert at Google hadde forlatt et slikt prosjekt på grunn av forventningene vi hadde innfridd.

I tillegg ble denne uken også bekreftet at Motorola X Phone vil også ha en redusert versjon. Nå, i dag, ønsker vi å vise deg hva hovedtrekkene ved terminalen vil være.

Disse har blitt utsatt for i en ny ytelsestest. Blant hovedspesifikasjonene er en stor 4,7-tommers skjerm som kan vise en utmerket oppløsning på 1280 x 720 piksler.

Dypt inne i tarmen hans er en kraftig firekjerners Qualcomm Snapdragon S4 Pro-prosessor som er i stand til en klokkefrekvens på 1,7 GHz.

Vi står også overfor en Adreno 320 GPU og totalt 2 GB RAM. Når det gjelder operativsystemet, er Android 4.2.2 Jelly Bean den med flest stemmesedler. Hvis vi snakker nå om intern lagring, vil denne Motorola X-telefonen bli tilbudt i en enkel versjon på 32 GB, ikke utvidbar senere på noen måte.

Utvilsomt spesifikasjoner som er verdige en hvilken som helst high-end terminal og at hvis prisen justeres, dette Motorola X Phone kan være en suksess i salget.

Herfra vil vi holde deg informert til enhver tid om alle nyheter relatert til terminalen.

Og noen av leserne våre, ¿Du planlegger å skaffe Motorola X-telefonen?.