Movistar tilbyr Samsung Galaxy S5 til 599 euro

Movistar har allerede Galaxy S5 i katalogen din. Også med en overraskende pris siden den etterlater den 599 euro og gratis. Så langt er dette sannsynligvis den beste avtalen å kjøpe Samsung Galaxy S5.

En av de mest etterlengtede smarttelefonene i år tilbys gratis og uten forpliktelse til å bo i selskapet. Det er også muligheten for finansier 24-måneders kjøpet uten renter.

For de som foretrekker det sistnevnte alternativet, må de betale 24,95 euro per måned i 24 måneder.

De som velger en enkeltbetaling, må betale 599 euro, en pris som er 100 euro under det vi finner i markedet. Også 699 euro er anbefalt utsalgspris for Samsung. Fra 11. april vil være tilgjengelig.

Også de brukere som har en Galaxy S3, kan få en ekstra rabatt på 85 euro for å levere sin gamle mobil, og la prisen på den nye Galaxy S5 være på 514 euro.

Bilde - Movistar tilbyr Samsung Galaxy S5 til 599 euro

Movistars strategi innebærer å vite det Samsung står for 45% av Movistar-salget. Å tilby den nye Galaxy S5 til den prisen er sikker på å tiltrekke seg kunder.

Vi har allerede diskutert muligheten for å anskaffe Samsung Galaxy S5 på Yoigo, men den har virkelig blitt overgått av Movistar. I alle fall har vi alternativer.