Mr Jump, et spill som du ikke vil slutte å hoppe med

Antallet spill som befolker App Store er å begynne å riste, siden vi kan velge mellom mange kategorier, som arkade, RGP, strategi, gåter … Denne uken har vi sett på en av actionseksjonene, men tror ikke at dette det er noe fra en annen verden, du må bare hoppe.

Oppdag Mr Jump.

Og det er at dette spillet vekker oppmerksomhet for sin enkelhet.

Mr Jump har en unik karakter hvis hode er en enkel hvit kube, og hans oppgave er å overvinne hindringene han vil møte underveis.

For å oppnå det trenger du bare å gjøre det trykk på skjermen for å hoppe lett eller lag et lengre trykk hvis du vil at hoppet skal være lengre.

Det kan interessere deg | De beste musikkspillene for iPhone og iPad

Og det er at Mr Jump har nok faktorer til å gjøre det til en virkelig hobby: enkel mekanikk, effektiv grafikk som skiller seg ut for deres enkelhet, musikk som følger med uten å være hovedperson, bevegelse eller uendelig liv.

Kom igjen, vi snakker om et spill du kan dra nytte av i de dumme øyeblikkene av dagen, som det du bruker på T-banen.

Mr Jump består av 12 nivåer med økende vanskeligheter, og å si sannheten den første av dem er ikke at den er veldig komplisert, men hastigheten som skrives ut på samme måte du må gå smart for å kunne forutse hoppene.

Det kan interessere deg | Harry Potter: Hogwarts Mystery, en magisk RPG for iPhone og iPad

Vi er klar over at spillet er enkelt å spille, men vanskelig å slå med mindre du legger nok trening i det, når Mr Jump ikke hopper og krasjer du kommer tilbake til begynnelsen av den aktuelle scenen.

Det har sin gode del, du lagrer uten å innse ruten, som uten å nøle vil hjelpe deg.

Spillet er gratis Den har annonser som du kan fjerne for 2,29 euro Og du kan dele resultatene dine gjennom Apple Game Center.

Hvis du vil ha et morsomt spill, ikke gå glipp av Mr Jump, det har elementene som gjør det til et must i lekerommet ditt.