MSI GT70 Dragon Edition 2 den nye bærbare datamaskinen for spillere med Intel Haswell-prosessor

MSI fortsetter å lage bærbare datamaskiner som er spesielt designet for spillere, i dette tilfellet blir de lansert med MSI GT70 Dragon Edition 2 (Som navnet indikerer at det er etterfølgeren til GT70 Dragon Edition), som takket være dens egenskaper har klart å vinne 36 000 poeng i 3DMark Vantage-testen siden det inkluderer grafikkortet Nvidia GeForce GTX780M, i tillegg til å være den første bærbare datamaskinen designet for spillere med Core i7 Haswell-prosessor.

Denne MSI har en aggressiv design, omslaget er rødt og svart og inkluderer tegning av sin unike drage i en lysere nyanse. Tastaturet er SteelSeries, og det er også dekorert med forskjellige farger på tastene som gul, rød og lilla, slik at denne bærbare datamaskinen ikke går upåaktet hen.

Det vil være en av de sterkeste notatbøkene på markedet, da vi kan sette pris på dens egenskaper, og det er at MSI ikke har kastet bort tid.

Funksjoner i MSI GT70 Dragon Edition 2

  • 17,3-tommers LCD-skjerm med en oppløsning på 1920 x 1080 piksler.
  • Nvidiea GeForce GTX780M grafikkort.
  • SteelSeries tastatur.
  • Vekt 2,9 kg.
  • Tykkelse 21,8 mm.
  • Raid 0 type SSD som kan nå 900-1000 MB / s.

Foreløpig er dette de eneste spesifikasjonene som er kjent om denne MSI GT70 Drago Edition, men vi vil bli kjent med resten i juni, nærmere bestemt i Computex 2013 i Taipei.

Lansering av MSI GT70 Dragon Edition 2

Utgivelsesdatoen er ennå ikke spesifisert, men den vil bli kunngjort (som de andre funksjonene), på Computex 2013 i Taipei, fra 4. juni. Prisen er ikke bekreftet hundre prosent, men det ryktes om det vil være rundt 3000 dollar cirka 2300 euro, sannheten er at den er litt dyr i forhold til andre bærbare datamaskiner, men som prisen er denne bærbare datamaskinen uforlignelig med andre for sine egenskaper. Vi ser frem til flere nyheter som vi vil informere deg, forberede deg spillere fordi MSI vil snakke.