Mulig fornyelse av den nye iPad-en til november

I morges snakket vi om den mulige lanseringen av den nye iPhone og iPad mini i slutten av september. Nå, iLounge, tilbyr nye detaljer om det og legger til nye rykter.

På den ene siden bekrefter de at iPhone 5 kommer ut i slutten av september. Det vil bli ledsaget av to nye deksler, en akkurat som den nåværende støtfangeren, men tilpasset den nye modellen, og en annen som legger til flere funksjoner som støtte for å holde iPhone.

Også bekreft lanseringen av den nye generasjonen iPod nano og iPod Touch.

Imidlertid siden iLounge, i motsetning til hva vi så i morges, indiker det lanseringen av den 7,85-tommers iPad vil være i november, akkurat i tide til julekampanjen. Det rapporterer de også Apple jobber med Mini Smart Cases og Mini Smart Covers som vil følge lanseringen av mini.

Og til slutt, og det er dette som er kontroversielt, iLounge hva sa du Apple forbereder en 9,7-tommers iPad-oppdatering med en slankere design og 19-pins dock-kontakt. Husk at den nye iPad-en ble lansert for bare et halvt år siden. Ryktene kommer fra IGZO:

“Apples nåværende plan for fjerde generasjon iPad er å avduke en modell med et omjustert karosseri, som vil opprettholde dagens form, men introdusere den nye mindre dock-kontakten, en mikrofon på baksiden og en redesign. interiør for bedre å spre varmen. Den bakre mikrofonen kan hjelpe til med støykansellering eller forbedre lydkvaliteten under videoopptak. Angivelig er den den samme som en som vil inkorporere iPhone 5, som ligger mellom kameraet og blitsen. Prototypen på iPad mini inneholder også den. ”

Som vi alltid sier, det er bare rykter. Men sannheten er at jeg ikke tror at kjøperne av en nåværende iPad ville bli veldig underholdt, siden de med bare 6 måneder ville ha en “utdatert” enhet.

Hva tror du? Tror du Apple vil presentere en tynnere 9,7-tommers iPad?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!