Mulig pris på Nexus 5 og en Nexus 4 LTE

Google Nexus-nettsted der delen “Telefoner” vises

Google har redesignet Google Play-siden der den viser Nexus-terminalene og opprettet en seksjon som heter “Moviles” eller “Phones”, og etterlater muligheten for at det i år er forskjellige smarttelefoner på markedet, og som supplerer den som vil være flaggskipet, Nexus 5.

Nå, for å følge med spekulasjonene som er utsatt i forrige avsnitt, dukker det opp et nytt helt gjennomførbart rykte som snakker om muligheten for at Google sammen med Nexus 5, vil lansere en LTE-modell av Nexus 4. Årsaken til dette ville være behovet for å holde inngangsprisen for Nexus-serien på $ 299-ringen som Nexus 4 16 GB LTE for å klatre 50 dollar hvert trinn, og etterlater en pris på 349 dollar for Nexus 4 LTE 32 GB, 399 dollar for Nexus 5 16 GB og 449 dollar for Nexus 5 32 GB.

Noen kan bli fristet til å gå så langt som å si at dette vil bety en pris på 100 dollar på Nexus fra Nexus 4 fra i fjor. Hvis du ser veldig bra hva det er, er en økning på 50 dollar å gå fra 349 dollar som koster Nexus 4 fra 16 GB i fjor til de 399 dollar som Nexus 5 16 GB.

Hvis dette ryktet er sant, vil endelig navnet på den nye Google-terminalen være løst inn Nexus 5 siden det ikke ville være veldig tydelig å holde seg annerledes Nexus 4 på markedet.