Mulige designendringer for iPad Mini i siste øyeblikk

Produsenter av tilbehør til Apple-produkter har en veldig hard jobb: å gjette hva den faktiske spesifikasjonene til selskapets nye produkter vil være. Apple gir dem ikke informasjon, så de jobber vanligvis blindt eller venter på at produktet offisielt skal lanseres for å komme i arbeid.

Hver gang Apple lanserer et nytt produkt på markedet, har disse produsentene en gylden mulighet til å selge en enorm mengde av produktene sine. Det er det første øyeblikket, øyeblikket der folk kjøper det nye produktet som gale, og det er knapt tilbehør til det. Å kunne ha saker designet for den aktuelle enheten i katalogen til en tilbehørsprodusent kan gi deg noen virkelig imponerende salgstopper. Fremfor alt, hvis vi snakker om beskyttelsesutstyr type deksler eller hus.

Apple kunne ha gjort endringer i utformingen av iPad Mini i siste øyeblikk

Når det gjelder iPad Mini ser det ut til at ting er kompliserte. Det er mange rykter om enheten, men inntil i går hadde det ikke blitt sett noe bilde som kunne virke ekte, og de som har dukket opp i det siste, ettersom de i en viss grad skiller seg fra ryktene som hadde blitt lekket så langt.

Nye rykter, sørg for det Apple kunne ha endret utformingen av saken i siste øyeblikkog reduserer det avrundede utseendet som hadde blitt sett på de første bildene. Hvis dette er sant, kan det sette tilbehørsprodusenter i alvorlige problemer. Selv om det mest sannsynlige er at den fremtidige iPad Mini vil følge designlinjene til de eksisterende produktene og være lik en 9,7 iPad som reduserer dimensjonene, eller en iPod Touch med større størrelse.

Det er ingen tvil om at dette er et komplisert marked. Produsentene må jobbe nesten blindt og ved tilnærming, så det er overraskende at det praktisk talt allerede ved lansering allerede finnes tilbehør som er spesielt designet for produktet, tror du ikke?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!