Mulige iOS 7-funksjoner eksklusivt for iPhone 6, iPad Mini 2 og iPad 5

Det er ingen tvil om at den mulige iPhone 5S eller, hvem vet, 6-en, vil komme fram om et par måneder, og at iPad 5 og iPad Mini2 vil følge like etter. Dette er hva som skjedde i fjor, og det ser ikke ut til å være noen grunn til å tvile på at Apple vil følge det samme mønsteret i år, selv om noen rykter antyder at utgivelsesdatoene kan være annerledes.

iPhone-6-iPad-mini-2-eksklusiv-iOS-7-funksjoner

Vi er nesten sikre på at Apple vil lansere en eller to nye telefoner i år, uansett navn. Alt tyder på at Apple om noen måneder vil lansere en 5S eller 6 laget av metall og en annen laget av plast som vi alle kaller Mini eller Low Cost.

Vi analyserer de mulige funksjonene til iOS 7 eksklusivt for mulig iPhone 6 og for iPad Mini 2

Vi vet ikke hva Apple vil kalle de nye smarttelefonene. Kan du ringe plast-iPhone 5S og iPhone 6 av høyere kvalitet? Vi vet ikke, men det er usannsynlig, siden den nåværende iPhone5 er laget av metall, så det ville ikke være noe poeng i å bruke navnet 5S for en terminal av lavere kvalitet. Personlig satser jeg på navnet “Mini”.

Noen rykter forsikrer det iOS 7 skjuler noen eksklusive funksjoner for mulig iPhone 6 og iPad Mini 2, til og med å forsikre deg om at disse funksjonene ikke blir sett før Gold Master-versjonen eller til og med før samme lansering av 6 eller 5S.

iphone-5s-colores

Det har vært mange antydninger om mulige nye funksjoner som iOS7 kan inneholde, men de mest interessante er raskt svar på meldinger og muligheten til å legge til bilder i kontaktlistevisning, samtalevisning og meldingsliste.

Selv om jeg ikke nødvendigvis er enig i disse ryktene, er det riktig at Apple alltid har likt å selge en ny telefon med noen eksklusive funksjoner. Vi så det med Siri, og vi vil sikkert se det igjen. Jeg er overbevist om at selskapet har noe opp ermet.

Betaene som er sluppet så langt fra iOS 7, har vist det 4S støtter ikke AirDrop-funksjon, og jeg tror ikke dette vil endre seg i neste betas. De har også blitt sett noen funksjoner som ikke vil være kompatible med iPad Mini og vi vet heller ikke om dette vil endres i den endelige versjonen. Disse funksjonene inkluderer panoramafoto- og kamerafilter. IPad Mini 2 kan være kompatibel med disse funksjonene.

ios7-1

Som omtalt i Phonesreview, den påståtte iPad 5, Mini 2 og iPhone 5S (eller 6) Det er nesten sikkert at de vil ha et forbedret kamera, slik at de kan inkludere nye programvarefunksjoner som ikke er kompatible med andre nåværende enheter. Kanskje dra nytte av den ryktet fingeravtrykksleseren for mer enn bare å låse opp enheten?

Vi vet ikke hvilke eksklusive funksjoner iOS 7 har reservert for ny maskinvare, men det vil sikkert ikke ta lang tid å oppdage. Hvilke eksklusive funksjoner vil du se på iPad Mini 2, iPad 5 og iPhone 5S eller 6?