Mulige iOS 7-funksjoner: Filtre, iRadio og bevegelsessensor

De siste ukene har det vært mye snakk om noen interessante detaljer som neste versjon av iOS kan inkludere. Blant de mulige nyhetene med iOS 7, er det mulig at det er en ny funksjon i Camera-applikasjonen. Nærmere bestemt mulighet for å inkludere fotografiske filtre, lik de som brukes av det populære sosiale nettverket Instagram.

iOS-72

Mark Gruman fra 9to5mac har kommentert:

“Vi forstår at selv om mange ingeniører er begeistret for potensialet som innfødte filtre kan ha for å innlemme i iPhone-kameraet, er ikke noen Apple-ledere så støttende for funksjonen. Når det er sagt, er vi ikke sikre på om filtrene kan være i årets oppdatering. “

Det har også blitt avslørt Apple tester bevegelsesdeteksjonsteknologi som gjør at objekter som vises på enhetsskjermen kan bevege seg basert på enhetens retning.

“Vi har hørt rykter om at Apple tester nye teknologier som kan tillate objekter å bevege seg på skjermen basert på enhetens luftbårne bevegelse. For eksempel kan appikonene variere litt avhengig av hvilken vinkel iPhone holder. Teknologien er lik den som gjør at iOS 6-volumkontroller kan rotere basert på bevegelsen til iPhone. Vi er ikke sikre på om denne funksjonen vil passere iOS 7-kuttet, men utviklingen av denne teknologien er interessant. “

wwdc2013

En annen søyle som Apple jobber med for det nye operativsystemet, er det ryktet streamingtjeneste for musikk, iRadio. Det sies at driften av den vil være veldig lik den fra Genius i iTunes. Det er foreløpig ikke klart hvordan denne tjenesten vil bli lansert, siden det er tvil om det vil være en uavhengig applikasjon som kommer forhåndsinstallert med iOS 7, en uavhengig applikasjon som må lastes ned fra App Store eller at funksjonen er integrert i Samme musikk-app. I tillegg antas Apple å være i samtaler med plateselskaper for å bringe iRadio-tjenesten til andre av sine produkter som Apple TV eller Mac også.

“Vi har hørt at Apple har vist interesse for å utvide strømmetjenesten utover iOS-enheter. Uten å gi ytterligere detaljer nevnte Apple at de ønsker å integrere nevnte tjeneste i en modifisert versjon av iTunes og i programvaren til selve Apple TV. “

Apple vil vise verden sitt nye iOS 7-operativsystem, mandag 10. juni i San Francisco under WWDC 2013. Det er store spekulasjoner rundt dets nye design “sort, hvitt og flatt”Som søker å gi et nytt friskt pust i stedet for de tunge strukturene vi er vant til, fordi de minner oss godt om fra iPhone Hacks.

Vi vil spent avvente den datoen da Apple vil vise sitt nye operativsystem som sikkert ikke vil forlate noen likegyldige. På godt og vondt.

Del denne artikkelen med vennene dine på de viktigste sosiale nettverkene med knappene du finner på begynnelsen av den. Mange takk!