Multitasking Begrenset til 30 applikasjoner i iOS 7 Beta 2: Feil eller begrensning?

Den nye multitaskingen har vært et av de mest anerkjente punktene til iOS 7, nå er den mye mer moderne og er enormt mer intuitiv enn den forrige. Å trykke to ganger på Hjem-knappen viser oss a forhåndsvisning av alle applikasjonene vi har åpent og det gjør at vi kan bevege oss mellom dem på en raskere og enklere måte. For å lukke dem, bare skyv fingeren opp. Kult, ikke sant?

Lite annet var kjent om det til nå, for som bekreftet av forskjellige brukere og utviklere som har tilgang til den andre betaen til iOS 7, Multitasking er begrenset til bare 30 applikasjoner. Vil det være en feil i betaversjonen eller en begrensning eksplisitt introdusert av Apple?

Multitasking i den andre betaen av iOS 7 er bare i stand til å holde 30 apper åpne, og lukker de siste automatisk

Noe som har sjokkert brukere som tester den andre betaen av iOS 7 utgitt av Apple forrige uke, er begrensningen som multitasking presenterer for 30 apper som åpnes samtidig. Ettersom det er en beta, er det ikke mulig å vite tydelig om det er en begrensning som er forutsatt av Cupertino eller bare en feil siden det er en versjon som fremdeles er i utvikling.

For øyeblikket kan vi bare håndtere 30 applikasjoner som er åpne samtidig, når vi ønsker å åpne en til, fjerner systemet automatisk de nyeste applikasjonene. Naturligvis åpner 30 applikasjoner samtidig mange applikasjoner, og brukerne jobber vanligvis ikke med så mange samtidig.

multitasking-ios-7

Nettopp denne begrensningen kunne Apple allerede ha tenkt, fordi jeg kjenner mange brukere som glemmer å lukke appene og har en uendelig liste over dem. Når du spør meg: Hvorfor går enheten min så tregt? Ved mange anledninger må jeg bare åpne multitasking for å finne svaret. Personlig synes 30 søknader på samme tid for meg et rimelig antall.

Som rapportert fra iPhone Italia har de i Cupertino alltid hatt veldig god batterilevetid på alle enhetene sine, til og med lagt det før introduksjonen av nye funksjoner. En annen av teoriene som anses å prøve å forklare dette faktum er nettopp det: Batteriets levetid. Vi vet alle at jo flere applikasjoner vi har åpnet, jo kortere blir batteriets levetid, så Apple kan prøve å løse det på denne måten.

Hva er din mening? Er du enig i at Apple begrenser multitasking til 30 applikasjoner? Fortell oss dine inntrykk.