My Movistar, den ideelle appen for å administrere din personlige linje

Takk til søknaden Min Movistar Vi kan følge med på de siste nyhetene og oppdage nye Movistar-kampanjetilbud. I tillegg tillater det oss å administrere tjenestene til linjen vår fra iPhone eller fra iPad.

Men i tillegg tilbyr Mi Movistar andre funksjoner, som å kontrollere forbruket av data og tjenester, lading av forhåndsbetalte kort, kundeservice og mye mer. Vil du vite alt det tilbyr oss? Gå ikke glipp av anmeldelsen vår!

Et enkelt, men intuitivt og organisert grensesnitt

Sannheten er at menygrensesnittet til Mi Movistar ikke kunne være enklere. Hovedskjermen viser oss en hvit bakgrunn og 6 samhandlingsknapper: Kundetilgang, kundeservice, tilbud og kampanjer, teknisk assistanse, Store Finder og Movistar-apper.

mi-movistar-app-anmeldelse (1)

Selv om det i virkeligheten, takket være enkelheten i denne menyen, kan brukerne finne det vi trenger mye lettere, siden organisasjonen i seg selv er god. På den annen side, og etter flere timers bruk, har vi konkludert med at Mi Movistar-applikasjonen tilbyr en mer mobillignende opplevelse enn det for en applikasjon.

mi-movistar-app-gjennomgang (4)

Det er en veldig komplett app på servicenivå

Som vi nevnte tidligere, tillater My Movistar oss å utføre alle slags handlinger med vår telefon-, internett- eller tv-konto.

Med My Movistar kan vi oppdage mange rabattilbud og Movistar-kampanjer. Det kan vi også konsulter forbruket av tale og data sette opp varsler, aktivere eller deaktivere 4G-tjenester og telefonsvarer …

mi-movistar-app-anmeldelse (2)

Til og med My Movistar har en spesiell seksjon der vi kan finn de nærmeste butikkene gjennom et interaktivt kart. Men det er mye mer, og det er at det er en veldig komplett app: ledelse av selskapet, lasting av kort, kontraherende sparemoduler …

mi-movistar-app-anmeldelse (3)

Last ned Mi Movistar

Så nå vet du, folkens, hvis du vil administrere Movistar-kontoen din og dens tjenester, kan ikke denne flotte og nyttige appen mangle på din iPhone eller iPad:

Kort sagt, opplevelsen det gir oss Min Movistar Det er flott, det er sant at brukergrensesnittet er for enkelt og litt intetsigende, men dette oppveies av det utmerkede brukervennlighet og intuitivitet. I tillegg tilbyr applikasjonen et stort antall funksjoner og tjenester for å vite alt om vår personlige eller profesjonelle linje. Hva syntes du om søknaden? Kjente du henne Tror du noe mangler?