myChat, en videoanropsmeldingsapp for iPhone og iPad, klar til å bekjempe WhatsApp

myChat en komplett direktemeldingsklient for iPad og iPhone

De direktemeldinger Det er en av internettjenestene som brukes mest av i dag. Innbygging av mobiltelefoner i dagliglivet, samt forbedring av dekningen for internettilgang fra praktisk talt hvor som helst, har endret måten å kommunisere med venner eller familie på. Før ble SMS-meldinger som bare inneholder tekst sendt, nå sender de talemeldinger, videoer, bilder og tekst. Programmer som WhastApp, Line, Telegram, har laget et hull i iPhonen vår. Nå myChat for iPhone kommer med den hensikt å angre dem alle.

MyChat Det er en gratis direktemeldingsapplikasjon utviklet for iPhone, og som du også kan bruke på iPad-en din. Med den kan du kommunisere med familie og venner, møte dem, sende deg videoer og mye mer. Med en brukervennlig grensesnitt, veldig lavt minneforbruk og tilstrekkelig hastighet på bruk, myChat vil bli din foretrukne direktemeldingsapplikasjon.

Installer myChat for iPad eller iPhone nå fra følgende boks:

Begynner å chatte med myChat for iPhone

myChat ber om telefonnummeret ditt for å knytte applikasjonen til nummeret ditt. Når du har bekreftet appen med aktiveringsnummeret som du vil motta på SMS, vil myChat be om autorisasjon til søk i andre brukere som allerede bruker applikasjonen blant kontaktene dine. Du kan også legge til brukere til å chatte med dem gjennom Facebook-kontoen din. Etter å ha funnet myChat-brukere, vil du ha dem tilgjengelige for å begynne å chatte med dem.

mychat_iphone_2

Du kan sende tekstmeldinger, bilder fra hjulet ditt eller laget på stedet med kameraet, ta opp en video eller bruk et av de mange ikonene som applikasjonen tilbyr deg. Ikke glem å bruke klistremerkene slik at meldingen din har et differensierende element enn det for andre applikasjoner. Disse Klistremerker du kan laste ned gratis fra selve applikasjonen, og du har mer enn ti kategorier å velge mellom.

Når du er i en samtale, sveip til venstre for å vise chatinnstillingspanelet der du er. Bestem hvordan du vil motta varsler, og om du vil legge til nye brukere i chatten og opprette en gruppesamtale. Du kan også slette samtaleloggen med denne personen fra denne menyen.

mychat_iphone_3

Ring vennene dine via videokonferanse (videochat), og du kan chatte mens du ser hverandre. myChat lar deg gjøre det ringe bare tale og tale- og videosamtaler gratis. Bruk den mest passende formen for kommunikasjon i henhold til det øyeblikket du er i. myChat tilbyr deg alle mulighetene gruppert i en enkelt applikasjon slik at du ikke trenger å bruke en til alt. Du sparer tid!

mychat_iphone_4

En av nyhetene i denne versjonen er muligheten for legg til et bakgrunnsbilde i appen. Bruk en av de som er foreslått av myChat, eller bruk det bildet du liker så godt og som du har på rullen. Be vennene dine laste ned og bruke myChat. Kan lag grupper for å samle flere venner eller familie, og at samtalene dine kan sees av alle deltakerne i gruppen. Del bilder, meldinger, videoer og klistremerker!

mychat_iphone_5

Når som helst, skyv fingeren til høyre for å fjerne innstillingspanelet fra myChat. Fra dette panelet får du tilgang til chatter, kontakter, og du kan legge til nye venner. Gå inn på innstillinger for å konfigurere varslingsmodus (hvis du vil at Push-varslinger skal vises), i hvilken nettleser du vil åpne Internett-koblinger, hvis du vil Vis tilkoblingstid eller ikke i meldinger og andre elementer som vil gjøre myChat til din foretrukne applikasjon for direktemeldinger.

mychat_iphone_1

Det vi likte mest

  • Antall alternativer det gir oss å kommunisere med våre venner og familie.
  • Ikonene og klistremerkene som vi kan bruke i samtaler.
  • Muligheten for makt se menneskene vi kommuniserer med takket være videokonferanser.

Det vi likte minst

  • Antall brukere er lite, men det øker.

Last ned myChat for iPhone, iPad, iPad Air og iPad Mini

Var du på utkikk etter et alternativ til WhatsApp og lignende apper? Vi vil myChat er et nytt alternativ som du ikke bør overse.