contadores Saltar al contenido

MyLife: Et nytt sosialt nettverk for å redde de mest intime øyeblikkene dine

En spansk oppstart har nylig utviklet en ny applikasjon som fungerer som et sosialt nettverk. Hun heter MyLife, og på bare to måneder har hun allerede fått mer enn 20 000 nedlastinger i App Store.

MyLife lar brukere lagre, gjenoppleve og dele sine beste minner i kronologisk rekkefølge, noe som gjør det til en et personlig rom hvor du kan lagre de mest private og intime øyeblikkene.

MyLife kontakter

I MyLife er det ingen likes, følgere eller favoritter. Det er ganske enkelt et sosialt nettverk der du kan få kontakt med din familie og / eller vennekrets.

MyLife er det nye mote sosiale nettverket

Til tross for sin tidlige “alder”, har MyLife blitt det et av de mest populære sosiale nettverkene for øyeblikket i iOS App Store. Hvorfor? Svaret er veldig enkelt, i disse tider deler alle sine mest intime øyeblikk på Twitter, Facebook, Instagram osv., Til og med hva de spiser hver dag! Men MyLife tilbyr fullstendig privatliv, siden hver bruker har friheten til å velge hvilke øyeblikk som skal kobles til MyLife til andre brukere.

“MyLife er som å bære livet ditt i lommen.”

MyLife merket

Det er en ideell applikasjon for forene forskjellige generasjoner som foreldre, barn og besteforeldre, som nevnt av Jordi Martínez, administrerende direktør i Lideralia, oppstarten dedikert til utviklingen av denne appen.

MyLife er en helt gratis app, men den har en premiumversjon som lar brukere lagre ubegrenset innhold av € 34,99 år.

MyLife-fotografering

Som vi nevnte tidligere, vil innholdet du laster opp være privat, det vil si bare du vil kunne se hva du har lagret i applikasjonen, som en slags personlig Instagram. Hvis du imidlertid vil dele et øyeblikk, du kan merke hvem du vil i posten.

I MyLife kan du dele fotografier, videoer, tekster eller lenker, og innholdet lagres kronologisk i applikasjonen. En ideell måte å beholde de mest intime minnene på!

MyLife-registrering

Last ned MyLife for iPhone

MyLife-appen er kompatibel med alle iPhone-modeller fra iOS 7.0, iPad og iPod Touch, selv om grensesnittet er spesielt optimalisert for iPhone. Last det ned gratis herfra:

Sannheten er at MyLife er et av de første “private” sosiale nettverkene i App Store, og det er veldig enkelt å bruke takket være intuitiviteten til brukergrensesnittet. Vi syntes det var deilig! Hva venter du på å prøve det?