MyWigo Magnum 2 y Magnum 2 Pro, especificaciones y precio de los dos nuevos smartphones

MyWigo Magnum 2 og Magnum 2 Pro, spesifikasjoner og pris på de to nye smarttelefonene

I løpet av ettermiddagen i dag har det spanske merket MyWigo holdt en presentasjon der det har introdusert oss for sine nye smarttelefoner, the MyWigo Magnum 2 og Magnum 2 Pro, med spesifikasjoner og priser. De er de mest interessante mid-range-enhetene, som kombinerer gode funksjoner med en veldig konkurransedyktig pris. Nasjonale merker treffer veldig hardt innen mobilsektoren, faktisk har vi allerede analysert den første MyWigo Magnum, og den etterlot en god smak i munnen.

MyWigo Magnum 2 / Magnum 2 Pro har 5-tommers skjermer, i HD-oppløsning, så skarpheten vil være mer enn akseptabel. Det viktigste 13-megapikselkameraet er hva du kan forvente av en moderne smarttelefon, og vi har 4G / LTE-tilkobling og bekvemmeligheten til to SIM-kort for å ha to linjer med oss ​​samtidig.

Forskjellene mellom MyWigo Magnum 2 og Magnum 2 Pro-versjonen kommer ned til mengden RAM (fra 1 GB til 2 GB) og lagring (fra 8 GB til 16 GB). I dag vil 1 GB RAM være nok for de fleste brukere, men den som installerer mange apper vil sannsynligvis ønske det versjonen med mer lagringsplass. Ellers er de identiske smarttelefoner.

Bilde - MyWigo Magnum 2 og Magnum 2 Pro, spesifikasjoner og pris på de to nye smarttelefonene

MyWigo Magnum 2 / Magnum 2 Pro, funksjoner

Vi kommer til å bli kjent med disse telefonene litt mer detaljert, så her er det MyWigo Magnum 2 og Magnum 2 Pro datablad med mer spesifikk informasjon:

  1. Skjerm: 5-tommers IPS med 1 280 x 720 piksler med 2,5D buet glass.
  2. prosessor: MediaTek MTK6735 4-kjerne.
  3. RAM: 1 GB (2 GB på Magnum 2 Pro).
  4. Intern lagring: 8 GB (16 GB på Magnum 2 Pro) med 64 GB microSD-spor.
  5. Ryggekamera: 13 megapiksler med autofokus og LED-blits.
  6. Frontkamera: 5 megapiksler.
  7. tilkobling: 4G / LTE dual SIM, Wi-Fi n, Bluetooth 4.0 og GPS.
  8. Batteri: 2500 mAh.
  9. Operativsystem: Android 5.1 Lollipop.

Vi har deltatt på presentasjonen av disse terminalene, og sannheten er det i hånden gjør de et veldig godt inntrykk. Her er et av bildene vi tok:

Bilde - MyWigo Magnum 2 og Magnum 2 Pro, spesifikasjoner og pris på de to nye smarttelefonene

MyWigo Magnum 2 / Magnum 2 Pro, pris og tilgjengelighet

MyWigo Magnum 2 / Magnum 2 Pro vil bli solgt for en pris av 129,90 euro og 159,90 euro henholdsvis. Begge modellene vil tilby sort / hvitt-versjoner. Selvfølgelig konkurransedyktige tall for den kommende julekampanjen.

Så du kjenner allerede to veldig interessante smarttelefoner, med garantien for et spansk merke som vektlegger forbrukertilfredshet gjennom nøye design av terminalene og effektiv teknisk service. Selvfølgelig to gode alternativer å vurdere i mellomklassen.

Hva synes du om MyWigo Magnum 2 og Magnum 2 Pro? Synes du de er interessante, eller skal du bruke dobbelt så mye penger på andre modeller som ikke gir bedre funksjoner?

Nett: MyWigo Magnum 2 og MyWigo Magnum 2 Pro