Nå gir Dropbox for iPhone og iPad oss ​​muligheten til å gi nytt navn til filer og mapper

Gode ​​nyheter! Etter kunngjøringen om Dropboxs nye evne til å redigere dokumenter fra Microsofts Office-pakke, har den populære sky-applikasjonen overrasket oss igjen med en oppdatering som gir oss muligheten til gi nytt navn til filer og mapper.

For alle brukerne som fremdeles ikke vet det, hvis det virkelig er mulig (det er utrolig kjent) Dropbox er et program for iPhone og iPad som tjener til laste opp alle slags videoer, bilder og dokumenter til skyen å kunne stole på dem når som helst og når som helst.

dropbox-endre navn (2)

Men dette er ikke alt som den nye versjonen 3.6 av Dropbox har brakt til Apples iPhone, iPad og iPad Air, Det er mange flere nyheter! Vil du oppdage dem? Bli med oss!

Hovedfunksjoner i Dropbox-oppdateringen

Bortsett fra det nevnte alternativet for å gi nytt navn til filer og mapper, har Dropbox lagt til en ny handlingsknapp mens vi ser på filene våre. De fullt filnavn, størrelse og mer.

Nye alternativer for berøringsbevegelser er også lagt til, i tillegg til de siste muligheten til å redigere Office-dokumenter, for senere å synkronisere og lagre dem automatisk i skyen, denne siste funksjonen er nå tilgjengelig for alle.

dropbox-endre navn (2)

Den nye Dropbox-oppdateringen lar oss gi nytt navn til filer og mapper

Men hvordan kan vi gi nytt navn til en mappe eller fil? Veldig enkelt, bare klikk på den nye handlingsknappen i øverste høyre hjørne for å finne alternativet eller sveip fra venstre for å avsløre ikonet “endre navn”.

Knappen “flere handlinger” levert av denne oppdateringen har annen informasjon og operasjoner, inkludert, som vi sa tidligere, hele navnet på filen det gjelder, størrelsen og andre data.

dropbox-endre navn (1)

På iPads har Dropbox nå en ny verktøylinje som automatisk vises når vi trenger den. Til veksle mellom fullskjerm og utseende på verktøylinjen vi må bare trykke på hvilket som helst punkt i applikasjonens brukergrensesnitt.

Hvordan redigere Office-dokumenter?

Når vi laster opp en fil eller et dokument fra Microsoft-pakken, vil vi ha muligheten til å redigere den fra Dropbox-appen selv. For dette må vi bare gjøre Klikk på “rediger” -alternativet fra verktøylinjemenyen som skal omdirigeres til tilsvarende applikasjon: Excel, Powerpoint eller Word, avhengig av dokumentet vi vil åpne.

dropbox-endre navn (1)

Når vi er ferdige med å redigere filen vår, som de forteller oss fra iDownloadblog, vil vi bare måtte lagre den ved å klikke på “tilbake” -pilen, og som med magi vil vi returnere til Dropbox-appen, der dokumentet vårt vil ha blitt synkronisert.

Imidlertid, hvis vi ikke har noen av Microsoft Office-applikasjonene installert på iPhone eller iPad, når vi klikker på “rediger” vi blir omdirigert til App Store.

Last ned Dropbox

Hvis du ikke har denne appen ennå, kan du laste den ned gratis herfra:

Tror du dette nye alternativet er nyttig på iPhone? Forventet du at den skulle bli inkludert i lang tid?