contadores Saltar al contenido

Nå kan du bruke Siri til å sende meldinger fra Skype

Skype er en av de viktigste applikasjonene i meldingens verden, og til tross for at de tilhører et annet selskap, prøver utviklere alltid å forbedre appen ved å inkludere eksklusive funksjoner i hvert system.

Vi kan anbefale deg | Skype for iOS Lar ringe via Siri med CallKit

I denne siste oppdateringen Skype gir oss muligheten til å sende meldinger ved hjelp av Siris smarte teknologi på iOS-enheten vår, det være seg en iPad, iPhone eller iPod Touch.

Denne oppdateringen er noe som den som WhatsApp brakte for en stund siden, der den var fullt integrert med Siri for å ringe eller sende meldinger bare ved å bruke stemmen vår.

Skype-integrasjon med Siri

Skype (1)

Som vi allerede har sagt i begynnelsen av artikkelen, har utviklerne oppdatert Skype, og med hver det ser ut til å være mer integrert med iOS.

Det kan interessere deg | Jeg kom til å si farvel, dette er slutten på dette viralsamfunnet

For en stund tilbake rapporterte de at Skype var klar til å integreres med Siri-samtaler, så hvis vi ba deg ringe gjennom applikasjonen, ville vår virtuelle assistent komme i gang.

Foruten alt dette, vi gjenoppretter muligheten til å se meldingene og samtalene fra Apple Watch, en funksjon som allerede var savnet.

En annen av de nye funksjonene som er inkludert i versjonen av Skype for iOS, er det vi kan lagre informasjonen til familien eller vennene våre på høyre side av kontaktsøknadens. Og anropsalternativet vil vises med et grensesnitt veldig likt det opprinnelige i iOS 10.

Vi anbefaler deg | Slik deaktiverer du svarmeldinger fra låseskjerm i iOS 10

Skype iOS-oppdatering

Microsoft-applikasjonen er en av de mest brukte, og enda mer innen forretningsområdet, siden det letter kommunikasjonen mellom selskaper eller deres arbeidere; Du kan imidlertid også bruke den i dag til dag.

Hvis du vil laste ned applikasjonen for å være i kontakt med kollegaene eller familien, her legger vi igjen linken. Bare klikk nedenfor!

Bruker du Skype ofte? Legg igjen svaret i kommentarene!