Nå kan du spille Fortnite på din iPhone eller iPad med en Bluetooth-kontroller

En ny Fortnite-oppdatering har kommet! Den nye versjonen av øyeblikkets mest populære spill inkluderer gode nyheter, spesielt for spillere på iOS-mobile enheter.

Fortnite versjon 4.30 bringer selvfølgelig et enormt antall våpen til spillerne, inkludert en ny granat spesialdesignet for vintersesongen og overraskelsesnyheten: kompatibilitet med MFi-kontrollere for iPhone og iPad.

Det kan interessere deg | https://www.ipadizate.es/2018/11/05/skins-nfl-fortnite/

Du kan nå bruke MFi-kontrollere til å spille Fortnite på iPhone og iPad

Til slutt, etter 10 måneders ventetid siden den offisielle lanseringen av mobilversjonen av Fortnite for iOS i App Store, vil spillere endelig kunne glede seg over favorittspillet sitt med sine fysiske kontroller MFi (Made For iPhone).

Imidlertid, og som for de aller fleste spill i App Store, er ikke alle MFi-kontrollere kompatible med Fortnite. Det er klart at du ikke kan koble PlayStation- eller Xbox One-kontrolleren til iPhone eller iPad via Bluetooth for å spille. Men for eksempel kan du bruke denne MFi-fjernkontrollen fra SteelSeries.

Hvis du ennå ikke har oppdatert spillet ditt, kan du gjøre det fra følgende nedlastningsknapp som tar deg direkte til iOS App Store:

Som vi antydet, bringer oppdateringen andre nyheter i tillegg til kompatibiliteten med MFi-kontrollene. De nye granatene vil gjøre at fiendene dine glir på bakken i 7 sekunder, noe som tydeligvis vil påvirke deres mobilitet og gi deg muligheten til å drepe dem.

På den annen side vil mengden materialer oppnådd fra kistene gå tilbake til 30, for tiden var den 20. Mens materialene oppnådd ved lufttilførsel har økt fra 40 til 60.

Siden det ikke kunne være annet, inkluderer Fortnite-oppdateringen en serie feilrettinger og feil. Å leke!

Tabla de contenidos