Naked Gun vil være tilgjengelig i februar i AppStore

Hvem husker ikke den mytiske sagaen om Den nakne pistolen, kjent i landet vårt som Ta tak i det som mulig? Medvirkende i det kule Leslie Nielsen, sagaen var en parodi på filmfilmer. Nå, spillet basert på disse morsomme filmene vil være tilgjengelig på App Store som skal lastes ned og nytes på systemer iOS (Iphone, Ipad …) fra Februar.

Spillet vil bli kåret Naked Gun: International Crime Unit Police, og det vil være et eventyr delt inn i seks episoder, der vi vil regissere agenten Frank Drebin, populære hovedpersoner av disse filmene, som komikeren Leslie Nielsen legemliggjorde på skjermen. Historien er skrevet av den samme manusforfatteren og skaperen av filmene, Bob LoCash, som er et annet insentiv til å tro at spillet vil være like morsomt som filmene var.

Følgende i kjølvannet av sagaen, Naked Gun-spillet vil parodiere også humoristisk til andre vellykkede politiserier, som CSI eller NCIS, og den vil også omfatte humoristiske referanser til andre “klassikere” av videospill, som sinte fugler eller LA Noire. Når vi vet hvordan skaperne av denne sagaen bruker dem, gleder vi oss til å se disse parodiene.

Angående gameplayet, slik at Naked Gun vil være en blanding av den klassiske mekanikken i plattformspill med det mest innovative og nåværende aspektet av integrasjonen i sosiale nettverk, muligens Facebook. Hvis du med alt dette ennå ikke har bestemt deg for å prøve spillet når det er tilgjengelig, vil video nedenfra får deg til å ombestemme deg …