Når er den beste tiden å selge iPhone eller iPad

Når er den beste tiden å selge iPhone eller iPad

Det er noen timer igjen til Apple kan presentere etterfølgerne av iPhone 8 og X. Noen smarttelefoner hvis pris er, som det har vært vanlig i selskapet, ikke veldig økonomisk for brukerne. Det er hvorfor flere og flere selger sin gamle terminal for å kunne betale for den nye.

En fordel som iPhones har i forhold til andre smarttelefoner, er det de devaluerer ikke så raskt. Selv om månedene har gått (til og med det rare året), kan du fremdeles få en god pris for dem. Problemet er, når er det bedre å selge det?

Den beste tiden å selge iPhone

I følge FOX News, Den beste tiden å selge din gamle iPhone er akkurat når Apple nettopp har introdusert de nye modellene., men før de traff markedet. Dette gir omtrent 10 dagers margin.

Husk det Apple fortsetter vanligvis å selge enhetene fra forrige generasjon med en pris på rundt 100 euro mindre. Med hva, sikkert, vil du ikke få for ham så mye du vil.

Det kan interessere deg | I løpet av få timer etter presentasjonen, plasserer iPhone Xs igjen på kameraet

Den beste tiden å selge iPad-en din

I motsetning til iPhone, Den beste tiden å selge iPad-en din er allerede før de nye modellene er kunngjort.. I følge Tech Radar, jo før du bestemmer deg for å selge iPad, jo mer vil du få. Dette er fordi folk alltid er på jakt etter avtaler og fortsatt beholder verdien sin ganske godt.

Hvis du prøver å selge det riktig når selskapet har introdusert dem, må du kanskje vurdere å senke prisen litt. Det gode er at overraskelser til side, helt til oktober den nye generasjonen ikke kommer ut.

Hvor selger jeg iOS-enheten min

Hvis du allerede har bestemt deg for å selge iPhone og iPad, lurer du kanskje på nå hva er det beste stedet å selge det.

I Spania er det flere alternativer. På den ene siden har vi det eBay. Auksjonsgiganten er et bra sted å selge den gamle iOS-enheten din. Utbudet og etterspørselen er stor, så før du publiserer annonsen, kan det være lurt å shoppe rundt for å se “konkurransen”.

Vi har også Wallapop, Internett for å kjøpe og selge brukt. Og Vibbo (tidligere SegundaMano), en av hans mest direkte rivaler.

Sist, selv om det ikke er så godt kjent, er det Marketpple, en iOS-app som eneste funksjon er å selge og kjøpe utstyr fra det bitte eplet (vanligvis brukt).

Ting du må vurdere før du selger

Det viktigste du må gjøre før du selger din iPhone eller iPad er sikkerhetskopiere til iCloud eller datamaskinen din ved hjelp av iTunes. Gjenopprett deretter enheten flere ganger for å sikre at informasjonen vår ikke kan gjenopprettes.

For å gjøre salget av enheten mer slående, Det ville være bra hvis du tok gode bilder med mer enn akseptabel kvalitet. Og hva du skal si det, jo mer forsiktig du er, kan du få mer for det eller selge det før.

Fra iPadizate vil vi dekke Keynote den 12. september gjennom Twitter og nettet.