contadores Skip to content

Når kommer den andre betaen til iOS 14 ut?

iOS 14

Så snart WWDC20-grunntonen avsluttes mandag i forrige uke Apple ga ut den første betaen av iOS 14 for utviklere. Det er en beta som vi alle kan installere ganske enkelt på iPhonen vår, og sannheten fungerer bra nok til å være den første versjonen, det er knapt en håndfull irriterende feil.

Nå som det har gått mer enn en uke siden lanseringen, er et av problemene som skal løses når blir iOS 14 beta 2 utgitt. Apple sa at den offentlige betaen vil komme ut i løpet av juli måned, og denne offentlige betaen faller vanligvis sammen med utvikler beta 2, slik at vi kan få en ide basert på disse dataene.

Når blir Apple iOS 14 beta 2 utgitt for utviklere?

Vanligvis Apple slipper vanligvis en ny beta-versjon annenhver ukeI det minste er det vanligvis den opprinnelige planen hvis det ikke er alvorlige feil å løse. Med disse utgivelsestidene i tankene, bør iOS 14 beta 2 beta ankomme neste uke. Den første beta-versjonen av iOS 14 ble utgitt 22. juni, så den andre betaen vil trolig bli utgitt den første uken i juli, d.v.s. mellom mandag 6. og tirsdag 7. juli. Utgivelsen av denne andre betaversjonen av iOS 14 kan også sammenfalle med utgivelsen av den offentlige betaversjonen av operativsystemet.

Herfra er det normale som Apple lanserer en ny oppdatering annenhver uke. Sannsynligvis på mandag kommer iOS 14-utvikler-betaen, og på tirsdag, hvis ikke noe rart er funnet, vil Apple slippe den offentlige beta-oppdateringen.

iOS 14

Det kan interessere deg | De 40 skjulte nyhetene om iOS 14 som du ikke visste

I år, i tillegg til iOS 14 og iPadOS 14, Apple vil også gi ut en offentlig betaversjon av watchOS 7 for alle Apple Watch-brukere for første gang. Offentlige betas kommer vanligvis samtidig, så vi kan også se macOS Big Sur beta.

Til tross for at det bare er spekulasjoner, er det mest normale at neste mandag får vi se en oppdatering til betaen til iOS 14 og på tirsdag kommer den offentlige versjonen. I disse første beta-versjonene er det hvor vi finner flest endringer, og Vi ser vanligvis 8 eller 9 betaversjoner før den endelige versjonen kommer Golden Master i september. Vi får se hvordan Apple justerer fristene nå som vi vet at iPhone 12 kan være for sent, og typisk vises offisielle iOS-oppdateringer like etter at iPhone ble lansert.