Uncategorized

Når oppdaterer Tinder-plasseringen?

tinder Det er en applikasjon for å møte mennesker i nærheten av oss, så bruk plasseringen av mobilen som base. Du lurer kanskje på når plasseringen er oppdatert På Tinder, noe viktig hvis du vil få mest mulig ut av det.

Og er at “flørt” -appen holder hemmeligheter, for eksempel Tinders komplekse algoritme for å matche brukere. Hvis vi betaler Plus- eller Gold-abonnementene, vil de forlate oss Velg hvor profilen skal vises med Passport-funksjonen, men ellers er det viktig å vite når plasseringen Tinder bruker er oppdatert.

Stort sett din Tinder-profil oppdater plasseringen når du åpner den. Hvis du er på tur (for eksempel å stoppe på en flyplass), vil appen vurdere deg i dette området til du lukker den og åpner den på nytt.

6 apper for å møte mennesker

Hvis du slutter å bruke Tinder, det være seg noen timer, dager eller måneder beliggenhet vil være den siste der du åpnet appen. Nå, vil du begynne å miste synligheten når du er inaktiv, inntil et øyeblikk hvor det er nesten umulig for profilen din å vises for noen hvis du ikke åpner Tinder og den geografiske plasseringen er oppdatert.

Bilde - Når oppdaterer Tinder-plasseringen?

Tinder har en datamaskinversjon, som i prinsippet også oppdaterer posisjonen din når den åpnes, men det er en webside som ikke helt fungerer bra. Generelt er det bedre å bruke Tinder på mobil, siden dette opprinnelig ble tenkt.

Nyttige detaljer om Tinder-plasseringen

Et interessant aspekt ved Tinders beliggenhet er at hvis vi gjør det sveip til høyre til en bruker og så flytter vi, det er fremdeles mulighet for kamp. Selv om vi har flyttet utenfor din maksimale distanse, kan profilen fremdeles vises for den andre personen.

10 apper for å møte mennesker på WhatsApp

Men Tinder oss vil behandle som “inaktiv” ved å være utenfor sin maksimale avstand, så timene som går, vil gjøre det mindre og mindre sannsynlig at profilen vår vises (bortsett fra om få mennesker liker den).

Bilde - Når oppdaterer Tinder-plasseringen?

Et siste problem knyttet til når du oppdaterer Tinder-stedet, er hvordan maksimal avstand. Generelt blir den nedre grensen for brukere respektert.

Det er, selv om vi maksimalt legger 100 km og profilene kommer ut, det vil ikke gjøre noe godt å like dem hvis de har en lavere maksimal avstand. For eksempel, hvis den andre personen setter grensen til 10 km, vil profilen vår aldri vises. Med mindre senere endres plasseringen av noen, selvfølgelig, fordi slike ikke utløper.

Unntaket fra dette er super somde vil ankomme uavhengig av maksimal avstand valgt ut.

Nå vet du når du oppdaterer plasseringen på Tinder og resten av relevante aspekter om geolokalisering i appen. Du må bare ta en titt på triksene for å flørte på Tinder og møte nye mennesker.

Dating, dateringsapplikasjonen som forener alle de andre

Visste du at Tinder oppdaterer plasseringen din i appen? Tror du at du bør la oss velge beliggenhet som en del av gratisfunksjonene?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK