contadores Skip to content

Når vil Apple presentere den antatte nye iPad Pro

Årets viktigste begivenhet for Apple har allerede gått, i mange år har selskapet base i Cupertino presenterer sitt viktigste apparat i september måned. I år ble iPhone XS og XR ledsaget av en ny Apple Watch Series 4, men mange ting gjensto i rørledningen.

En av disse enhetene, som i mange år har vært merket på Apples agenda fremtidens profesjonelle enhetDet er ikke blitt fornyet ennå, vi snakker om iPad Pro. Ryktene så langt tyder på at den neste modellen vil ha den største redesignen som iPad noen gang har hatt.

Denne nye enheten skal presenteres snart, oktober er en måned som Apple har brukt mye til å presentere andre enheter enn iPhone og den spesifikke datoen kan allerede være fast.

Det kan interessere deg | iPad Pro 2018: nye detaljer om den neste high-end iPad

Dette er den mulige presentasjonsdatoen for den nye iPad Pro

Etter at euforien til den nye iPhone er over, er det på tide å tenke på iPad. I midten av året så vi den nye 2018-modellen, en kraftig iPad til en virkelig overkommelig pris. Nå er det tur til familiens Pro-modell.

Vi har ikke alltid et arrangement i oktober, men i år tyder alt på at dette vil være tilfelle. Apple har gitt ut viktige enheter i oktober måned, nesten alle av dem rettet mot den mest profesjonelle publikum av merkevaren:

  • tirsdag 23. oktober 2012: MacBook Pro Retina, iMac, iPad 4 og iPad mini.
  • tirsdag 22. oktober 2013: MacBook Pro, iPad Air og iPad mini 2.
  • onsdag 16. oktober 2014: iMac Retina 5K, Mac mini og iPad Air 2.
  • Torsdag 27. oktober 2016: MacBook Pro med berøringslinje.

Som vi ser, Oktober har alltid vært forbeholdt iPad og Mac, nettopp de nye enhetene som har ryktet så lenge, en ny iPad Pro og en billig Macbook.

Å ha denne datobasen og at Apple liker presentasjoner i uken, presentasjonen Det kan være tirsdag 23. oktober eller onsdag 24. oktober, selv om invitasjonene skal sendes i dag eller i morgen.

Hvis vi ikke ser invitasjoner i dag eller i morgen, vil presentasjonen sannsynligvis bli forsinket i en uke og forekommer tirsdag 30. oktober.

Spor | Mac-verden