contadores Skip to content

Når vil jeg kunne installere iOS 13 og iPadOS offisielt på iPhone eller iPad?

Apple introduserte for noen dager siden iOS 13 med mange nye funksjoner, noen av dem skjult, og noen overraskelser, for eksempel separasjon av iOS og iPadOS. De første betas er allerede i hendene på utviklerne, selv om alle kan installere dem på enhetene sine før vi anbefaler at du leser de første inntrykkene våre etter en uke med iOS 13 og iPadOS installert.

Mange brukere lurer imidlertid på når vil Apple offisielt lansere iOS 13 og det offisielle svaret er at det kommer til høsten. Analysere de siste iOS-utgivelsene vi kan sikre ganske nøyaktig uken hvor Apple offisielt lanserer både iOS 13 og iPadOS; watchOS 6, macOS Catalina og tvOS.

Analyserer den endelige utgivelsen av iOS

I løpet av de siste årene har Apple fulgt det samme lanseringsmønsteret. I WWDC Juni introduserer nye operativsystemer, gjennom sommeren blir betas oppdatert og forbedret, og etter presentasjonen av den nye iPhone i september lanseres systemene deres til alle brukere.

iOS 13

For å vite når iOS 13 offisielt skal utgis, kommer vi til analysere utgivelsesdatoene for de siste årene.

  • iOS 12. IPhone XS Presentasjon Keynote: Onsdag 12. september 2018. iOS 12 utgivelse: Mandag 17. september 2018.
  • iOS 11. IPhone X Presentasjon Keynote: Tirsdag 12. september 2017. iOS 11 utgivelse: Tirsdag 19. september 2017.
  • iOS 10. Keynote for iPhone 7 presentasjon: torsdag 8. september 2016. iOS 10 utgivelse: Tirsdag 13. september 2016.
  • iOS 9. Keynote-presentasjon av iPhone 7: Onsdag 9. september 2015. iOS 10-utgivelse: Onsdag 16. september 2015.

Som du kan se, de siste årene, den nye versjonen av iOS har aldri blitt forsinket mer enn syv dager siden presentasjonen av den nye iPhone. Som du kan se, er presentasjonen av den nye iPhone vanligvis den andre uken i september, og det er aldri en mandag eller en fredag.

Ved å analysere disse dataene fra tidligere år, og se på 2019-kalenderen, observerer vi at det er mest sannsynlig at Apple vil presentere sin nye iPhone uken mellom 9. og 15. september. På denne måten er det mest sannsynlig det Apple avduker iPhone XI 10., 11. eller 12. september 2019, selv om ser fiksering av Apple i det siste med dag 12, ville det ikke være nødvendig å laste ned at den blir presentert torsdag 12. september.

Når disse datoene er i tankene, er sjansen stor for det iOS 13 og iPadOS er offisielt utgitt mandag 16. september eller tirsdag 17. september, mer eller mindre en uke etter presentasjonen av iPhone XI. Uansett er det bare spekulasjoner som tar hensyn til tidligere utgivelser, fortsatt er oddsen veldig høy.