Natalie Portman avviser rolle i Steve Jobs Film

Det virker stadig tydeligere at Steve Jobs-biopikken er forbannet eller noe sånt, og det er det det er vanskelig å finne rollebesetningen som vil bringe de forskjellige karakterene til live. For noen dager siden snakket vi om muligheten for at den straffede Natalie Portman hadde en rolle i filmen, men det ser ut til at skuespilleren ville ha avvist rollen.

I følge rapporter fra Variety i slutten av november var Natalie Portman i samtaler med Universal Studios for å være en del av rollebesetningen om filmen om Apple-administrerende direktør av Danny Boyle. Men, Nå har de publisert ny informasjon der de indikerer at skuespillerinnen ville ha avsluttet forhandlingene som avviste rollen..

natalie-portman-avviser-papir-jobber-3

Karakteren Portman skulle legemliggjøre var ennå ikke veldig tydelig, men alt så ut til å indikere at det kunne være en viktig rolle, ingen ringere enn Lisa Brennan, datteren til Jobs selv. På denne måten ville filmen skrevet av Aaron Sorkin tatt en hard hit igjen, selv om det allerede er skuespillere som ville ha signert, slik tilfellet er med Michael Fassbender.

Portmans overføring til Jobs-filmen faller

Steve Jobs-filmen ser ut til at den ikke er ferdig med å finne de nødvendige skuespillerne for å gjennomføre den. Etter å ha sett hvordan skuespillere som Leonardo DiCaprio eller Christian Bale nektet å spille medgründer av eplefirmaet, eller avgangen til David Fincher som regissør, må vi legge Natalie Portman til listen.

På den annen side må det sies det det er synd at Natalie Portmans deltakelse i Steve Jobs-biopikken er utelukket, siden hun er en veldig allsidig skuespillerinne som kunne passet karakteren veldig bra. De to delene av “Thor”, “V for Vendetta” eller “Black Swan”, som hun vant Oscar for beste skuespiller, er bare noen av arbeidene hun har gjort gjennom hele karrieren.

natalie-portman-avviser-papir-jobber-2

Som vi har sagt ved tidligere anledninger, Den fremtidige filmen om Steve Jobs vil være basert på den offisielle biografien til administrerende direktør i Apple skrevet av Walter Isaacson som ble publisert i 2011. Filmen, produsert av Universal Studios, vil være regissert av Danny Boyle, og blant produsentene er Scott Rudin, Mark Gordon og Guymon Casady.

Rollene til Steve Jobs og Wozniak ville allerede blitt bekreftet

Siste november Sony Pictures bestemte seg for å selge rettighetene til Jobs til Universal Studios, hovedsakelig beveget av problemene for å finne en skuespiller som skal spille i filmen. Det nye produksjonsselskapet har ikke tatt enda et sekund og begynner allerede å jobbe, faktisk ville det allerede ha et par bekreftede skuespillere, selv om de fortsatt har problemer med andre, som Portman.

natalie-portman-avviser-papir-jobber-4

Dermed kommenterer de fra AppleInsider at Michael Fassbender allerede ville ha signert for å legemliggjøre Steve Jobs, mens Seth Rogen ville gi liv til Steve Wozniak, den andre grunnleggeren av selskapet. Til slutt påpeker de det filmingen skal etter planen starte våren 2015. Forhåpentligvis er dette tilfelle, og det blir ikke forsinket, fordi vi ønsker å se resultatene.

Hva tror du om at Natalie Portman har nektet å vises i Steve Jobs-filmen?