contadores Skip to content

Navigasjonen fra iPad Mini stiger 28% per dag i november

Hvordan har iPad Mini det i krigen som er i markedet for mindre nettbrett? I følge en ny studie, ganske bra. I løpet av november økte antallet nettannonser som ble vist på Mini-modellen med 28% per dag. Til sammenligning var annonser sett på Amazons Kindle Fire på 19% om dagen i november måned.

I henhold Millennial Media, iPad Mini er begge en “spillendring” og “Stor gave” til jul. Det kanskje mest avslørende er at enhetene som ble kjøpt i november for å gi bort denne julen, ikke blir talt, siden de i teorien uten gaver ikke vil åpne før juledag.

Signatur Matt Gillis Han sa på bloggen sin mandag:

“Selv om det forventes at et stort antall iPad Mini vil bli mottatt som julegave, ser det ut til at mange ikke har klart å vente med å gi ut den nye iPad Mini.”

Matt forklarte veksten av det daglige gjennomsnittet av visninger i en Mini-modell i 28% mot 19% av Kindle Fire, skrev Matt at “I følge matematikken kunne Apple ha en veldig god julesesong”.

For øvrig er det ikke overflødig å si at det blir enklere å finne iPad Mini i butikker, siden leveringstidene har falt, i alle fall i USA, til en uke.

Legg også merke til at en analytiker fra Jefferies Han har kommentert i dag at en modell med Retina-skjerm kan vises samtidig med iPad 4-oppdateringen og iPhone 6-lanseringen, rundt juni eller juli 2013.

Hva tror du? Er du en av de som allerede har iPad Mini eller venter på en til jul eller til konger?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog