Nec Medias X N-06, smarttelefonen med væskekjøling

Denne nye smarttelefonen presentert av Nec I Japan har den en ny funksjon som tidligere er brukt av datamaskinens ventilasjonssystemer flytende kjøling. I motsetning til vanlig kjøling og som navnet antyder, unngås oppvarming ved hjelp av vann, og er et mer effektivt system.

En annen av de mest spesielle funksjonene er at den er sertifisert med IPX5 og IPX7 evne til å motstå sprutvann intens og en nedsenking på opptil en meter og Den har også SofTouch-knapper foran.

Det er bare 7,9 mm gjør det til en av de tynneste smarttelefonene, selv om vinneren i denne funksjonen er forgjengeren Nec Strømper E-04C, som useter Sony Ericcson Xperia Arc med bare 7,7 mm.

Med alle disse nyvinningene kan Nec Medias X N-06 kjøre mye lenger på topp ytelse og spare energi ved lav komponentoppvarming.

Kjennetegn på Nec Medias X N-06

  • 4-tommers LCD-skjerm med 480 x 854 oppløsning.
  • Qualcomm Snapdragon S4 Pro 1,7 GHz prosessor.
  • 512 MB RAM.
  • 13,1 megapiksler bakkamera med HD 720p videoopptak.
  • Batteri med en autonomitid (per lading) på opptil 250 minutter i samtale og opptil 340 timer i ventemodus.
  • Android Gingerbread 2.3 operativsystem.

Nec Medias X N-06 Pris

Nec Medias X N-06, har nettopp blitt presentert, og det er foreløpig ikke kjent hva markedsprisen blir, og heller ikke den spesifikke lanseringsdatoen.

Det vi håper er at denne nye Nec-modellen krysser internasjonalt farvann, ankommer Spania og ikke blir i Japan, som skjedde med forgjengeren, for å sjekke om det flytende kjølesystemet og dets vannmotstand virkelig er hva de forteller oss og selvfølgelig finne ut hva som er ulempene med dette nye forslaget fra Nec.