Nero TuneItUp PRO, grundig analyse

Vi vet at en datamaskin, slik den blir brukt, gir dårligere ytelse. Dette skjer vanligvis for alle tingene vi installerer, mange av dem vil vi aldri bruke eller veldig få ganger, og de forskjellige oppdateringene av operativsystemet. Hvem har ikke skjønt at nå, måneder etter kjøpet, ikke mye tregere er det å åpne nettleseren for å gå til en hvilken som helst internettside enn den første dagen vi kjøpte den? For å løse dette problemet er det en serie applikasjoner eller programmer på markedet som hjelper oss med å holde PCen eller den bærbare datamaskinen vår “ren og pen”, slik at den fungerer best til enhver tid. Programmer som den vi bringer deg til bloggen vår i dag, Nero TuneItUp ProDe hjelper oss med denne oppgaven, siden vi kan utføre alle handlingene som applikasjonen gjør for hånd, men det er kjedelig og noen ganger veldig sammensatt, noe som i mange tilfeller krever høyt datakunnskap.

Til situasjonen som vi har beskrevet tidligere, hvor ytelsen til datamaskinen faller, når den installere forskjellige programmer, spill og applikasjoner, surfe på Internett og samle et mangfold av informasjonskapsler, eller etter mer eller mindre intensiv bruk og forsømt av datamaskinen. I det punktet hvor datamaskinbruk blir nesten umulig på grunn av hvor treg den har blitt, er alt som gjenstår formatere eller slette all informasjon på datamaskinen å la den være nylig kjøpt, eller bruke verktøyet den foreslår Villmann og at vi kommer til å analysere, kalt TuneItUp Pro.

Nero TuneItUp PRO, grundig analyse

Nero TuneItUp PRO er verken mer eller mindre enn et program som hjelper brukeren av en PC å holde datamaskinen så tett som mulig, med utførelsen av virkelig nødvendige bakgrunnstjenester, uten filer som opptar plass på harddisken vår uten mer Mål å okkupere et nettsted eller få unødvendige informasjonskapsler til å bli fjernet fra våre PCer. Dermed er den i stand til å analysere alt, og hva som er bedre, sette løsning. Alt dette for å komme tilbake for å gi smidighet til enheten (stasjonær eller bærbar PC) og få den til å fungere som den første dagen.

Installer og bruk Nero TuneItUp PRO

Som et hvilket som helst dataprogram, må det installeres på vår PC eller bærbare datamaskin for å kunne bruke det. Denne prosessen, praktisk talt automatisert fra start til slutt, er veldig enkel og bør ikke være et stort problem for noen brukere på inngangsnivå. Herfra er det gode med Nero TuneItUp at den er praktisk talt automatisk i motsetning til mange andre applikasjoner av stilen som vi kan finne på markedet. Derfor kreves det svært lite avansert kunnskap for å bruke Nero TuneItUp PRO og forbedre ytelsen til vår PC.

I tillegg kan brukeren glemme det, siden det vil varsle gjennom spørsmål på skjermen hvis det er en feil som kan rettes, eller et alternativ som kan utføres slik at datamaskinen jobbe mer smidig.

Nero TuneItUp PRO, grundig analyse

Applikasjonens design er virkelig enkel og tydelig i bruken til tross for de mange alternativene og mulighetene som Nero-programmet tilbyr oss. Det er sant at mye informasjon kan være overveldende for de brukerne som konsepter som Drivere, informasjonskapsler, Internett-register eller datahåndterer. Men brukeropplevelsen er så god, og den er så godt veiledet, og dens meny og knappdesign la deg vite hvor du skal trykke til enhver tid, selv om det ikke er kjent hvilke konsekvenser disse handlingene vil gi. Disse handlingene er alltid riktige og ikke farlige for PCen din.

Den første skjermen som vi finner når vi åpner Nero TuenItUp Pro, er et vindu som er delt inn i to deler der applikasjonen deler sin funksjonalitet. De grunnleggende funksjonene på den ene siden, som lar deg kvitte deg med Midlertidige filer og elementer relatert til Internett. På den annen side har vi avanserte eller PRO-funksjoner som analyserer og optimalisere driften av datamaskinen når du gjennomgår allerede installerte programmer og fjerne tjenester som er aktive, eller til og med kl endre innstillinger og datakontroller. Så snart vi starter applikasjonene, vil vi finne at Nero TuneItUp PRO allerede har analysert teamet vårt og vil indikere, i hver av seksjonene, tingene det har oppdaget som kan påvirke det.

Nero TuneItUp PRO, grundig analyse

Når vi går inn i Basic-delen av Nero TuneItUp PRO, finner vi en oversikt over feilene som kan løses automatisk og en annen med dem som må ha manuell interaksjon av brukeren.

Takk til grensesnittet til Villmann, er det mulig å se med et øyeblikk hvilke funksjoner som har flest feil å løse, å være mulig å klikke på pilen til detaljer å bli kjent med dem førstehånds og opptre individuelt. Eller, hvis du stoler på det gode arbeidet med dette verktøyet, klikker du på den gule knappen Optimaliser.

Nero TuneItUp PRO, grundig analyse

I PRO-delen finner vi flere problemer relatert til de installerte programmene, tjenestene som starter automatisk når du slår på PC-en osv. Som i Basic-delen, i denne delen av avanserte handlinger finner vi den samme inndelingen av automatiske handlinger og de som krever handling fra brukeren.

Nero TuneItUp PRO, grundig analyse

Resultat av optimalisering utført av Nero TuneItUp

Resultatet som vi har oppnådd når vi bruker Nero-optimaliseringsprogrammet har vært mer enn tilfredsstillende siden det har gjort utstyret vårt betydelig raskere ved oppstart og når det gjelder daglig bruk. I tillegg er et problem denne typen programmer vanligvis at de noen ganger spiller for mye og at noe slutter å fungere, spesielt de som får litt ut av det som er funnet installert på datamaskinen vår. Vi må si at Nero TuneItUp har gjort jobben sin utmerket.

Endelig har den en knapp Restaurering for å starte verktøyet Windows som muliggjørsett datamaskinen tilbake til en tidligere tilstand, og samler dermed i et enkelt program alle funksjonene og mulige behov som brukere har med en datamaskin som fungerer sakte eller dårlig.