Neste Xbox blir presentert 21. mai

Microsoft sendte invitasjonen du ser på disse linjene, der de oppfordrer oss til å delta i presentasjonsarrangementet til neste xbox, som bekrefter datoen han hadde gitt i noen tid på Internett.

I følge opplysningene publisert i Kanten, Xbox-teamet sender invitasjoner til presentasjonen av neste konsoll fra Microsoft. Som du ser i denne invitasjonen, er det snakk om “En ny generasjon avslørt”, og Xbox-teamet inviterer journalister til å dra til Xbox-campus for å delta på en “spesiell presentasjon”.

Arrangementet finner sted 21. mai klokka 10 lokal tid i Redmond, USA.

Som forventet konsolldetaljer. Ryktene tyder på at fremtiden Xbox Den har en x86-arkitektur (den samme arkitekturen som finnes på en stasjonær PC), i tillegg til å være basert på AMD-prosessorer og GPU-er. I følge disse ryktene vil konsollen kreve en permanent internettforbindelse for å fungere og vil ikke være kompatibel med brukte spill.

Så overlater vi deg til et par gjengivelser som har sirkulert om den mulige utformingen av den … selv om de som de sier, enhver likhet med virkeligheten vil være ren tilfeldighet.

Hilsen fra dypet av bytene.