contadores Skip to content

Nesten 70 millioner iPad blir solgt i år

IPadens markedsandel har falt betydelig det siste året, på grunn av inntreden av nye spillere som Kindle Fire fra Amazon. Men, Apple-nettbrett salget fortsetter å glede seg over god helseHåpet er at dette vil fortsette å være tilfelle de kommende månedene.

analytikere salg av 69 millioner enheter spår av hele iPad-familien for dette året 2012. Ikke bare det, men Apple-nettbrettet tar bort fra den bærbare datamaskinen og skrivebordet, noe ingen enheter noen gang hadde gjort i historien.

Rob Cihra, analytiker i Evercore Partners, har fortalt investorene at året omsetning av datamaskiner vil falle 4% i tredje kvartal i år. Årsaken er ingen ringere enn suksessen til iPad, som plyndrer flere millioner brukere som leter etter noe annerledes.

For å innse dette, må du bare se det de grønne linjene i vedlagte grafikk. De mørk grønn viser vekst fra år til år i salg av datamaskiner, mens lysegrønn viser estimert vekst hvis tablettene ikke eksisterte. Forskjellen er tydelig og har økt år etter år siden 2010.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | Padgadget