free estadisticas Saltar al contenido

Netflix: Kompatibel med iPad Pro, 3D Touch og mer

abril 28, 2020

I noen måneder har den mest berømte internett-tv-tjenesten i verden vært tilgjengelig i Spania, og flere og flere brukere blir med på den. nå, Netflix har gitt ut en ny oppdatering for appen sin i App Store med flere veldig interessante nyheter.

Netflix har en bred katalog med serier, filmer og dokumentarer. I tillegg skal det ikke glemmes at denne tjenesten også har noe eksklusivt innhold, og du kan glede deg over alt for en liten månedlig avgift.

Netflix oppdaterer iOS-appen sin.

Siden det ikke kunne være noe annet, har Netflix en applikasjon for mobile enheter, i tilfelle Apple den kan bli funnet på iPhone, iPad og Apple TV. Neste vi forteller deg flere detaljer om hva som er nytt i Netflix iOS-appen, som allerede er i versjon 8.0.

Hovednyheter om versjon 8.0 av Netflix-appen for iOS

En av nyhetene som er inkludert i denne siste versjonen av Netflix for iOS, er at iPad Pro, nettbrettet med en 12,9-tommers skjerm, allerede har støtte. På den annen side også Det er lagt til støtte for 3D Touch på iPhone 6s og 6s Plus, så nå har du ekstra andeler.

Netflix oppdaterer iOS-appen sin.

Netflix-applikasjonen for iOS tilbyr den såkalte Postplay-erfaring, som består av automatisk gjengivelse av episoder eller anbefalinger, fra nå av er den også tilgjengelig i iPhone-applikasjonen. Videre har feil som er til stede i forrige versjon blitt korrigert, og ytelsen til applikasjonen er forbedret for å gi en bedre brukeropplevelse.

Last ned Netflix-appen på din iPhone eller iPad!

Bruken av Netflix for iOS kan fås helt gratis i App Store eller fra lenken under disse linjene. Det er også universelt, slik at du kan bruke det på iPhone, iPad eller iPod Touch.

Hva synes du om nyheten om versjon 8.0 av Netflix for iOS?