Netflix oppdaterer applikasjonen for iPhone 6 og 6 Plus

Netflix, den store nettbutikken

For den som ikke vet Netflix, det skal sies at han ble født i California i 1997 og tilbyr en fast pris som lar deg spille multimediainnhold. Operasjonen er veldig enkel, du betaler en månedlig avgift, og du får en flott liste over filmer og TV-serier, for det meste, og du koser deg med dem i stuen din, på datamaskinen, på mobilen din, etc.

På iPadizate: Apper for iPhone og iPad

Netflix-applikasjonen for Cupertino-smarttelefonen mottar en oppdatering som angår de nye Apple-telefonene, spesielt den nye 6 Plus. Den store skjermen og muligheten for å spille innhold i 1080p åpner et bredt spekter for både selskaper og utviklere. Nå er appen for multimediainnhold på nettet lar deg gjengi en stor del av katalogen din i høy definisjon, men husk bare i Plus.

netflix-update-iphone-1

I tillegg til denne store fordelen, Netflix-appen er optimalisert for å være fullt kompatibel med iOS 8 og den er optimalisert slik at du kan nyte innholdet fullt ut, og dra nytte av de større skjermene på iPhone 6. Det er ikke overraskende at flere og flere utviklere skynder seg å oppdatere applikasjonene sine i App Store så snart som mulig. Ingen ønsker å bli igjen

Appen har et veldig enkelt og visuelt grensesnittdesign som lar deg velge filmer med et enkelt trykk på fingeren. Du kan også se på fullstendig informasjon om hvert innhold, fra synopsis til kommentarene som andre brukere har kunnet komme med. Du kan også se mye av innholdet i den opprinnelige versjonen, dubbet eller til og med tekstet.

netflix-update-iphone-2

Administrerende direktør i Netflix var spent da han så den nye større iPhone 6s

På Netflix-bloggen, selskapet kunngjorde selv sin begeistring da det fikk vite at Apple lanserte den nye iPhone 6 for salg med den største skjermen. Fra det øyeblikket de kom ned for å jobbe slik at applikasjonen deres bød på mye mer innhold, optimaliserte de utformingen av appen sin slik at bildene så større ut og slik at alt flyter mye bedre.

Siden selskapet vil begynne sine eventyr med å leie DVD-er hjemme, til ytterligere utvidelse av tjenester takket være muligheten for streaming avspilling, Netflix har økt mengden og mangfoldet i multimediekatalogen sin. Nå har de, avhengig av landet, mer enn 10.000 forskjellige titler, med siste utgivelser og nye serier.

netflix-update-iphone-4

Vi kan fremdeles ikke benytte oss av Spania i den fantastiske flattjenesten som det californiske selskapet tilbyr oss, men på grunn av nyhetene som når oss, kommer den snart. Faktisk det kunngjøres at en ny utvidelse kommer inn i Europa i 2015 som kan omfatte Spania. I tillegg ville land som Tyskland, Østerrike, Sveits, Frankrike, Belgia og Luxembourg inngå i tjenesten på slutten av dette året.

Her lar vi deg et utvalg av Netflix-applikasjonen for iPhone 6 og 6 Plus:

Akkurat nå i Latin-Amerika og siden 2011 kan Netflix allerede nytes i forskjellige land som Argentina, Brasil, Chile, Colombia, Mexico, Paraguay og Uruguay. Det er ikke overraskende at den faste prisen for denne videobutikktjenesten fungerer som en sjarm, og de økonomiske resultatene til selskapet utsetter det. Hvis du sitter igjen med ønsket om å se serier på nettet, kan du se anbefalingene våre om dette.

Hva tenker du om tjenesten som Netflix tilbyr for iPhone 6 og 6 plus? Tror du at Spania kan fungere bra, eller tvert imot, synes du at piratkopiering er for sterk?