contadores Skip to content

Netttrafikkspikes oppdaget fra iPad og iPhone med iOS 7

WWDC kommer, og selv om alle ryktene peker på at iOS 7 vil presentere under arrangementet, hadde vi ikke noen reell informasjon som kunne bekrefte dette, i det minste frem til nå. Firmaet Onswipe, har registrert en økning i trafikken fra iOS 7-enheter på nettsteder som bruker teknologien den siste uken (de tilbyr et HTML5-grensesnitt som er optimalisert for bruk på nettbrett).

Det er vanlig at Apple tester operativsystemene sine før de blir offisielt presentert. Det er funnet bevis før i tiden med andre versjoner av iOS eller OS X, og det ser ut til at historien gjentar seg, selv om det er på en litt annen måte. Ved andre anledninger var mengden webtrafikk generert fra et operativsystem som ennå ikke var presentert veldig lav, men denne gangen ser det ut til å være mye større.

iOS-7.png

Apple kan teste iOS 7 på iPad og iPhone

Spesifikt har Onswipe rapportert at den i løpet av den siste uken registrerte et betydelig antall besøk fra iPad og iPhone med iOS 7. I tillegg kommer de fleste besøkene fra en enhet med et operativsystem merket med denne versjonen fra San Francisco eller Cupertino Det vil si hvor Apples hovedkvarter ligger. 2. mai ble den høyeste trafikktoppen på iOS 7 registrert til dags dato, når nesten en fjerdedel av all iOS-trafikk på nettsteder som har Onswipe-teknologi. De fleste av disse besøkene ble gjort fra iPhone (75%), mens iPad holdt resten av trafikken (25%).

Normalt er testene som er utført av Apple mindre og er ikke så massive. Det ser ut til at de denne gangen har endret systemet og tester i større skala. På en måte kan dette bekrefte at Cupertino-selskapet omdirigerer ressurser slik at utviklingen av iOS 7 er fullført for presentasjonen under WWDC.

ios7_wwdc

For øyeblikket er de nye funksjonene som iOS 7 kan inkorporere til iPad og iPhone ukjente. Det som virker klart er at det vil ha et nytt brukergrensesnitt, et grensesnitt utviklet av Jony Ive og som vil gjøre at opplevelsen av å bruke en iOS-enhet endres fullstendig, forhåpentligvis til det bedre. Som de sier i TechCrunch, ventetiden på å vite at nyhetene ikke vil være for lang, WWDC er rett rundt hjørnet.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!