Uncategorized

Nexus 4 blank utsolgt på noen få dager

Nexus 4 er midlertidig utsolgt på Google PlayNexus 4 er midlertidig utsolgt på Google Play

Nå for en uke siden at LG offisielt kunngjorde det nye Nexus 4 hvit, en versjon av originalen Nexus 4 svart farge som har vært så vellykket. La oss huske at Nexus 4 hvit Den har en 4,7-tommers IPS-skjerm med en oppløsning på 1 280 x 768 og en tetthet på 320 piksler per tomme, bakkameraet har 8 megapiksler og det første 1,3 megapiksler. På den annen side har enheten en Qualcomm Snapdragon S4 Pro-prosessor, 2 GB RAM og Android 4.2 Jelly Bean-versjonen av operativsystemet.

Som vi alle vet, begynte Google senere, den 29., å distribuere det i Hong Kong forrige uke, spesifikt 29. mai, for senere å lansere det i flere land. Til tross for at jeg bare har vært med i noen dager, Nexus 4 hvit LG er allerede utsolgt på Google Play.

Så hvis ideen din var å få en av disse Nexus 4 i hvitt må du vente med mindre du vil ha 8 GB-versjonen, siden den som for tiden er utsolgt er 16 GB-modellen.

Det ser ut til at Google har reagert raskere enn det gjorde tilbake i november i fjor med lanseringen av Nexus 4 svart, fordi Google planlegger å returnere for å ha lager av Nexus 4 hvit 16 GB kommer snart, så bare se opp for den tiden. Selv om vi ser det katastrofale salget av den opprinnelige versjonen, vet vi ikke om den hvite modellen av Googles smarttelefon vil lide den samme skjebnen, men forhåpentligvis ikke, siden det er en enhet høyt anerkjent av brukere.

Den hvite Nexus 4, en fullstendig suksess

Bare noen få dager etter å ha solgt Nexus 4 hvit har hengt opp plakaten til utmattet i Google Play. Dette får oss til å tenke at det er blitt godt mottatt av brukere, som forventet det med stor forventning. Vi står overfor en enhet med virkelig gode egenskaper, noe som tilfører det faktum at det er en terminal i Nexus-serien, noe som betyr at den har ren Android, gjør den til en veldig komplett smarttelefon og til en meget konkurransedyktig pris.

På den annen side, Nexus 4 original er tilgjengelig akkurat nå uten problemer, så hvis du vil ha en Nexus 4 og du kan ikke vente til det skal skje igjen lager Du kan alltid bli svart fra hvitt.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK