Nexus 4 går av med pensjon i Storbritannia, er Nexus 5 nær?

Nexus 5 kan være nærmere enn mange av oss tror. Og det er at de siste nyhetene melder at to populære britiske forhandlere nylig har fjernet Nexus 4 fra hyllene sine. I tillegg, hvis vi tar hensyn til at Google I / O bare har noen timer å komme i gang, kan det være at vi var vitne til den nye Google-terminalen denne måneden.

Nexus 5 kan nå Google I / O

Nexus 5, nærmere

Det er tydelig at slik informasjon ikke bør tas med i betraktningen, siden det foreløpig ikke er noe offisielt bekreftet, men det kan veilede oss når vi bestemmer en omtrentlig dato for presentasjonen av den etterlengtede Nexus 5.

Og jeg sier at det ikke bør tas med i betraktningen, for de siste dagene uttalte et stort antall kilder at i dette Google I / O vil bare bli presentert for en oppdatert versjon av den nåværende Nexus 4, og at den vil bli produsert av LG igjen.

Når det gjelder spesifikasjonene, er alt fremdeles i samme kanal. Denne Nexus 5 forventes å øke størrelsen på skjermen litt sammenlignet med den forrige modellen. RAM-en vil også bli økt til totalt tre generøse GB-er, mens prosessoren vil være en kraftig firekjerners Qualcomm Snapdragon 800.

Når det gjelder versjonen av operativsystemet, er det forventet at det kjører direkte under Android 4.2.2, ettersom det vi tidligere har informert om, ser det ut til at Android 5.0 Key Lime Pie er Det vil forsinke en stund lenger, så den ikke når denne Nexus 5.

For øyeblikket må vi bare vente på å endelig offisielt kjenne hver eneste en av aspekter av dette så ryktet Nexus 5.

Ikke glem å besøke Planetared for å være klar over noen detaljer eller nyheter relatert til neste Google-terminal.