Nexus 4 kunne komme i hvitt i Google I / O-hendelsen

I dag skal vi snakke med deg igjen om mulige nyheter som kan komme i det som blir neste Google-arrangement, the Google I / O. Og det er at selv om det allerede er mange rykter som indikerer hva vi ikke vil se i neste arrangement av Googles søkemotor, så er det nesten ingen som forteller oss hva som er tingene vi vil se. Så i dag skal vi prøve å oppdage noen av dem nettopp angående selskapets mobilterminal, som selv om den ble veldig godt mottatt i markedet, ikke opprettholdt en permanent aksje, noe som forårsaket noen få hodepine. Selv om det i virkeligheten akkurat nå ser ut til å ha normalisert seg, roper markedet etter en oppdatering.

Og selv om vi allerede har sett flere lekkasjer som det for øyeblikket vil være Andre generasjon Nexus 4, ikke Nexus 5, selv om det kan være hvis de bestemmer seg for å legge inches på skjermen, fordi det må huskes at tallet i tilfelle av Google refererer til tommer. Vi glemte med andre ord å se ham på arrangementet. Selv om det kan være noe nytt relatert til den nåværende Nexus 4 som kan bli en terminal også tilgjengelig i hvitt.

Og selv om jeg ikke tror at markedet er fornøyd med samme terminal med hvitt hus, for nå, hvis ting fortsetter som det ser ut, kan det være at i Google I / O ser vi dette alternativet. Det er veldig lite nyskapende, sant, men det er mindre enn ingenting. Og det å vite at hvite seirer mye i teknologiverdenen er ikke dårlig, tror du ikke?