Nexus 4 vises hvit

Hendelsen Google I / O kommer til å gi mye å snakke om. De siste ryktene indikerer at Google ville lansere en Nexus 4 av hvit farge. Dette kommer sannsynligvis med 32 GB kapasitet og LTE-tilkobling.

Et lekket bilde, men av ukjent eksakt opprinnelse, viser en LG Nexus 4, men hvit i fargen. Også med ryggen i glass og blank.

Ikke bare ville det være en Nexus 4 i hvitt, men en fornyelse av hele serien. Det vil si at det ser ut til at det ville være versjoner med opp til 32 GB lagringskapasitet og 4G / LTE-tilkobling.

Bilde - Nexus 4 vises i hvitt

Tvilen som gjenstår hvis de samme prisene vil fortsette, hvis 8 GB-versjonen vil fortsette å bli produsert og hvis LTE-brikken vil bli aktivert i alle de gamle terminalene. Husk at Nexus 4 kommer med en LTE-brikke, selv om Google ikke tillater aktivering gjennom programvare.

Selvfølgelig vil alle Nexus ankomme med den nyeste versjonen av Android. Dette vil sikkert være Android 4.3 Jelly Bean, hvorav mange nye utbygginger heller ikke er kjent.

Relaterte innlegg: -LG vil også produsere Nexus 5 -Nyheter som vi ser i Google I / O-Den nye generasjonen Nexus 7-tabletter skulle ankomme i juli