Nexus 5 16GB vs Nexus 5 32GB: Rimelig pris for lagringsminne i engros

Prisene som Google bruker for å selge sin flaggskip-smarttelefon, som siden den lanserte den må anerkjennes for at den lykkes med å bringe teknologi til alle lommer, er ikke en tilfeldighet. Selv om vi allerede har snakket om dette spesifikke emnet i forrige artikkel, Nexus 5 og lavprisrevolusjonen, nå ønsker vi spesielt å analysere Google-strategien for variablene til Nexus 5 16 GB vs. Nexus 5 32 GB.

Sannheten er at du velger en modell av Nexus 5 eller annen smarttelefon Markedet med en eller annen minnekapasitet avhenger vesentlig av bruken som kommer til å bli gitt, men også av den ekstra prisen som må betales for mer lagringsminne, og om mobilen har et microSD-spor for å utvide det eller ikke. Når det er sagt, har vi at Nexus 5 ikke har en microSD.

Dermed krever det ikke mye tanke å finne en rival som er sammenligningsverdig for å se om Google klarer prisene på versjonene Nexus 5 16 GB vs. Nexus 5 32 GB, eller det kommer til kort. Har du truffet neglen på hodet? Ja, iPhone 5s, som jeg viser deg i følgende skjermbilde.

Vi må ha en iPhone 5s med 32 GB i stedet for den grunnleggende 16 GB versjonen du må betale ikke mindre enn € 100 mer, som vi ved flere anledninger har beskrevet som overdreven tall for Apple. Vi ignorerer 64 GB-versjonen fordi Nexus 5 Har ikke det. Så å sammenligne Cupertino-dataene med Google, for Nexus 5 er prisen som skal betales for 32 GB bare € 50 mer, noe som virker mer enn rimelig for meg.

Så selv i dette, og å gi avkall på microSD som for øvrig for meg virker en feil av Google, Nexus 5 Han vil vise at Apple, når det gjelder å lade oss så mye mer, også tar feil. Hva med?