Nexus 5, benchmarkene viser en imponerende grafisk kapasitet

Nexus 5

Den generelle oppfatningen er at om noen uker lanserer Google en ny versjon av sitt mobile operativsystem, sammen med en ny smarttelefon som alle ringer Nexus 5. Nå er vi i øyeblikket når mange rykter og lekkasjer om denne terminalen vises i nettverket. Dagens tema handler om benchmarks neste Nexus 5 Google som, hvis dette er sant, vil vise en stor grafisk kapasitet innenfor denne nye Google-smarttelefonen.

Ryktet har blitt spredt gjennom det spesialiserte nettstedet GFXBench. Smarttelefonen klarer tilsynelatende veldig bra under de to testene der den simulerer et spill. La oss huske at Nexus 5 Google vil ha Adreno 330 GPU.

Resultatene av Google Nexus 5 ikke overstige det nylig presenterte Iphone 5s Selv om det er sant at det er veldig nær Apple terminalen. For å gi oss en ide, Nexus 5 I GFXBench 2.7 T-Rex HD C24Z16 benchmark – Offscreen (1080p) tilbyr den en poengsum på 23.1fps, mens Iphone 5s Den når nesten 24,7 fps, som det kan sees i grafen.

Becnhmark-diagram som sammenligner resultatene fra iPhone 5S og Nexus 5Becnhmark-diagram som sammenligner resultatene fra iPhone 5S og Nexus 5

Selvfølgelig kan disse benchmarks lett være en falsk, men nettstedet har en god track record på denne typen ting, så det kan være troverdig for deg.

via: GFXbench